hur man byter en ny generator för en 2001 VW Beetle

hur man byter en ny generator för en 2001 VW Beetle

Generatorn producerar el som används för att ladda batteriet och kör elektriska tillbehör och motorsystem. I 2001 VW Beetle snabbt kommer att fullgöra sina batteriet om generatorn inte fungerar korrekt. En felaktig generator kommer ofta orsaka en varningslampa att lysa på instrumentpanelen. En ny generator kan köpas från någon Biltema och installeras med grundläggande handverktyg. Byta generator är inte svårt, och kommer att spara en dyr arbetskraft avgift på återförsäljaren eller en bilverkstäder anläggning.

Du behöver:
Skiftnyckel
. Ratchet och Hylsnyckelsats.
Box-fast nyckel in.


1.
Parkera fordonet på en plan yta och ställ i nödbromsen. Öppna huven och frigöra batteriluckan locket. Lossa negativa batterikabeln muttern med en skiftnyckel. Lyft av negativa kabeln och placera den så att den inte kan kontakta den negativa batteripolen.
2.
Ta bort motorkåpan med en Ratchet och uttag. Släpp trycket på remspännaren med en box-slut nyckel. Ta bort Serpentine belt från generatorn trissan.
3.
, Lossa de elektriska kontakterna från generatorn. Ta ut generatorn monteringsbultar med hjälp av en skiftnyckel och uttag. Lyft ut den gamla generatorn.
4.
Placera den nya generatorn i fästanordningen. Montera och dra åt fästskruvarna. Anslut elektriska anslutningar och installera om Serpentine belt. Sätt tillbaka motorkåpan.
5.
Anslut den negativa batterikabeln och stäng locket batteriluckan. Starta bilen och kontrollera att generatorn fungerar korrekt.


Relaterade artiklar


hur man byter speglar på en Cheva förorts
om en bils färg
hur du fyller i transmissionsolja i en Jeep Wrangler
hur packa om hjullager på trailer
hur använder jag Bränslerenare på förgasare?
hur man får ett reservdäck ner på en Chevrolet uttrycka van
hur man byter en Lexus GS400 stuga luftfilter
hur du återställer måla jobb på en Ford F-150
hur man byter bakre högtalarna i en 1999 medborgerlig
hur man reparera en immig bil strålkastare