hur man byter en bränslefilter i ett 2007 Ford F150

hur man byter en bränslefilter i ett 2007 Ford F150

Bränslefiltret om 2007 Ford F150 är en kapsel-filter som stammar alla typer av föroreningar från gasen. Kapseln Filtret är konstruerad med ett inre filter som består av långsträckta fibrer som fångar och håller orenheter i gas som den färdas till insprutarna. Byt ut bränslefiltret mellan 60. 000 och 75. 000 miles för att hålla din motor ger bra

Du behöver:.
Spillback
Platt skruvmejsel.
Bränsleledningen Snabbkoppling verktyg-Del nummer-KD 3321
. Nya bränslefiltret.


1.
Park från 2007 Ford F-150 i en trygg arbetsplats med god ventilation. helst utanför. Ställ in parkeringsbromsen och stäng av motorn. Se till att nyckeln är i "Off".
2.
Skruva av tanklocket från påfyllningsröret i bensintanken helt. Denna process kommer trycklöst bränslesystem och kommer att förhindra gas från besprutning när bränsleledningar tas bort från bränslefiltret portarna.
3.
Skjut under förarens sida av F-150 bakom hytten och leta reda på bränslefilter, monteras på förarsidan ram järnväg. Bränslefiltret ser ut som en silverfärgad cylinder med en bränsleledning som kommer ut ur varje ände. Bränslet linjer är fastsatt i bränslefiltret med säkerhet clips.
4.
Skjut spillbacken direkt under den del av bränslefiltret. Sedan glida slutet av skruvmejseln under säkerhet klipp och bänd uppåt tills klippen lossna bränsleledningar. Placera säkerhet klippen till sidan.
5.
Sätt 5/16-tums slutet av Snabbkoppling verktyg i slutet av en av bränsleledningar. Tryck verktyget aktiv i bränsleledningen tills du känner bränsleledningen låsa upp från bränslefiltret porten. Dra sedan ut på bränsleledningen. Upprepa denna process för båda bränsleledningar.
6.
Dra ner på flexibla klämma med en hand och ta bort bränslefiltret från klämman med den andra handen. Placera den gamla bränslefiltret i droppskålen. Tryck sedan ner på klämman och placera nya bränslefiltret i klämman med flödespilen på sidan av det nya filtret pekar mot framför lastbilen.
7.
Push både bränsleledningar direkt på bränslefiltret hamnar tills de låses till hamnarna. Dra försiktigt ut på bränsleledningar att se till att de är ordentligt fastsatt i bränslefiltret hamnar. Tryck sedan på säkerhet klipp tillbaka över bränsleledningar och bränslefiltret hamnar med händerna.
8.
Skjut spillbacken ut från under bilen och skruva gasen locket igen fyllningen hals bensintanken tills det klickar.
9.
Vrid tändningsnyckeln till "Tillbehör" position i fem sekunder och sedan slå tillbaka nyckeln till läge "Av" . Upprepa detta tre gånger för att helt prime det nya filtret med bränsle.
10.
Veva motorn och kontrollera bränsleledningar och bränslefiltret för eventuellt läckande gas. Sedan Stäng av motorn.

Tips och varningar


 • bränslefiltret Snabbkoppling verktyg kan köpas på mest auto-reservdelslager.
 • nya bränslefiltret bör komma med nya säkerhets-klipp. Om inte, återanvända gamla säkerhet klippen.
 • Rökning eller öppen eld vid byte av bränslefilter.
 • skyddsglasögon vid byte av bränslefilter.
 • alltid hänvisa till statliga och lokala lagar som avser omhändertagande av använt bränsle och använda filter bränsle.


 • Relaterade artiklar


  verktyg för att rensa automatiska vindskydd
  hur man ändrar xenon lampor
  hur du tar bort ett motorfäste
  1993 Ford Ranger problem
  hur man byter tändstift i en 2006 expedition
  hur man återställer tjänsten ljus på en 2000 volvo s80
  hur man byter ett luftfilter på en Subaru Forester
  hur man återställer oljan på en Acura TL
  2005 Tacoma oljefilter avlägsnande
  hur man byter bränsle filter på en 1999 Pontiac Grand Prix