hur man målar med automatisk platt svart färg

hur man målar med automatisk platt svart färg

En platt svart lack som tillämpas på ditt Hot Rod är inte ett tecken på en trist och tråkig person. Period färg arbetstillfällen blir populär i maj kretsar som föredrar originalitet över glans och glitter. Borta är de dagar då en platt lack visar att du inte är klar arbetar din show bil. Som med alla anpassade färg jobb, kan en platt yta vara tweaked efter dina önskemål. Vad en platt färg jobb innebär att du kan vara drastiskt annorlunda från vad det innebär att din granne och hans modell T restaurering. Välja en platt svart färg passar dina behov och begränsningar tid är avgörande för att uppnå ett jobb premie färg

Du behöver:. .
Sandpapper
Luddfri duk.
Platt svart grundfärg, baslack och klarlack val.
Plattas agent.


1.
Välj en färg med det belopp av planhet du önskar. Flat färger är inte skapade lika och du behöver hålla detta i åtanke och samtidigt välja en färg. En platt yta kan vara så enkelt som att det gäller svart grundfärg, eller du kan gå i mål upp ett snäpp med en grundläggande baslack. Att skapa en verkligt platt yta, eliminera mängden reflektionsförmåga i lacken tillämpas. Måla med ett äggskal, satin, matt eller flata Auto Paint för att skapa önskad yta.
2.
Förbereda bilen för färgen. En platt yta kommer inte att dölja defekter. I själva verket är det tvärtom en bula eller fläck på ytan av bilen kommer att sticka ut som en öm tumme under en matt svart finish. Det brister i prep arbete i detta skede kommer att förstöra den dramatiska effekten av en platt svart lack.
3.
Städa arbetsområdet. Använd ett vakuum och rengör området från smuts och skräp som skapats från slipning. Torka bilen ned med en fuktad, luddfri duk för att ta bort fläckar minut av damm du kanske har missat tidigare. Ett dammkorn kvar kommer att skapa en bubbla efter färg appliceras.
4.
Skjut bilen med första lager färg. Även om du bara skjuter svarta primer under detta projekt måste du minst två lager. Du kommer att gälla måla med samma teknik om du använder en spruta eller en sprayburk. Måla med långa svepande drag från sida till sida, med början längst upp i bilen och arbeta dig ner till fotsteg.
5.
Låt färgen torka enligt tillverkarens anvisningar innan den andra strykningen. Motstå frestelsen att röra färgen att känna för torrhet. Fingeravtryck är svårare att ta bort från en platt yta än du kanske tror. Fans kommer medhjälpare vid torkningen om du är på en tidsplan, men du bör använda dem med försiktighet. En fläkt kan blåsa damm på lackfärg. Tillämpa den andra lager färg.
6.
Slutför upp lack. Buff auto med ett 1500-korn eller ljusare sandpapper för en kratsade ut finish utan glans, eller spraya på en klarlack med en utplaning agent för att minska lysa samtidigt skydda färgen. Det rekommenderas att du använder en kemisk utplaning agent i stället för vax baserade förenkling. Vax baserade flatteners kan smitta av sig på områden som berörs ofta, lämnar en blank yta i deras kölvatten.

Tips och varningar


Kom ihåg
 • att mer än 90 procent reflektivitet är fortfarande full glans. Målet bör vara en färg med mindre än 50 procent reflektionsförmåga.
 • alltid lägga till en utplaning agent för att klarlack istället för baslack för hela skalan jobb. Lägga en flackare agent till baslack kan förvränga färgen.
 • måla en matt svart finish kan minska din behörighet att komma in "färdig-bil bara" auto visar.


 • Relaterade artiklar


  BMW hjulinställning specifikationer
  hur man klä möbler bil platser
  hur man målar en Cheva förorts
  hur man byter bränsle filter på en 1994 honda
  hur man ändrar den bakre bromsbelägg på en Honda S2000
  kan återställa dimmigt strålkastare
  hur du ansluter ett batteri i en 1978 ford F250 pickup
  diy Toyota Matrix oljebyte
  hur färga mattan i en Mustang
  hur man rengör krom tråd hjul