hur man diagnostisera en dålig styrväxel

hur man diagnostisera en dålig styrväxel

Racket aspekt rack-and-pinion styrning ansluts styraxeln att spindeln av hjulet, vilket gör det till en viktig kugge i din styrmekanism. Av denna anledning behöver för att kunna diagnostisera när du har ett problem med din styrväxel-oavsett om det problemet är glapp eller ens en läcka. Du kommer att behöva ta bilen till en expert för reparation, men det är möjligt att diagnostisera en styrväxel problemet själv
1.
Känn ratten när du kör. En av de viktigaste sätten att diagnostisera en dålig styrväxel är av glapp i hjulet när du kör bilen. Du kan också upptäcka att bilen inte naturligt sätt köra i en rak linje och hjulet inte automatiskt att korrigera sig själv när du gör en tur.
2.
Lyssna ljud som thudding eller clunking som du kör. New Jersey Avdelningen för konsumentfrågor insisterar detta kan vara ett tecken på en lös styrväxel, så det är något att lyssna på detta som du försöker ställa en diagnos.
3.
Titta på slitage på dina däck. Om du tycker att de ovanligt är slitna och att slitaget är vanligast på insidan eller utsidan av däcket, kan detta peka på ett problem med styrväxeln.
4.
Kontrollera under fronten på bilen för läckor. Om andra symptom är närvarande, då läckor från den främre-där styrväxel ligger -. Kommer ganska mycket bekräfta diagnosen en trasig styrväxel


Relaterade artiklar


2000 Toyota Camry vev remskiva avlägsnande
hur du tar bort en strålkastare från en 2001 Jeep Grand Cherokee
hur man öppnar tändkabeln vävstolar
Hur får man en dubblett fordon titel
instruktioner för hur man målar en bil
hur du tar bort bromsen rotorer från en 1994 Ford Ranger
hur man återställer en lätt broms varning
hur man byter en glödlampa strålkastare på en 1997 mercedes E420
hur man byter en bromsljus i en kvicksilver bybo
hur man byter en strålkastare glödlampor på en 1998 chevy malibu