hur man byter en strålkastare glödlampor på en 1998 chevy malibu

hur man byter en strålkastare glödlampor på en 1998 chevy malibu

Chevrolet introducerade Malibu 1963. Det var i produktion fram till 1983. General Motors återinfördes Malibu under 1997 och 2010 i Malibu var i sjunde generationen av produktionen. Som med alla bilar är regelbundet underhåll för att hålla din Malibu kör säkert och effektivt. Detta inkluderar att se din strålkastare arbete. Det är inte alltid lätt att avgöra om en glödlampa är ute, även om det är natt, medan du kör. Så kolla upp dem genom att få utanför bilen på din uppfart regelbundet. . Om du hittar en utbränd, byt ut den omedelbart för att undvika en kostsam biljett eller, ännu värre, en olycka

Du behöver:
glödlampan # 9006SU
. Skruvmejsel.


1.
Parkera Malibu på en plan yta och slå på strålkastarna och motorn avstängd. Då når under instrumentbrädan och dra huvan spärren till frigöra huven.
2.
Öppna huven. Titta bakom utbrända strålkastare under huven och leta reda på plast luckan. Använd en skruvmejsel för att ta bort de tre skruvarna som håller den på plats. Ta bort panelen.
3.
Dra ur elkabeln ansluter ljus uttaget till Malibu elsystem genom att trycka på fliken på kontakten och dra den fri från strålkastare församlingen.

4.
Ta utbränd glödlampan och vrid den till vänster ett kvarts varv för att låsa upp den. Dra sedan om direkt ur vägguttaget. Sätt den nya lampan och vrid den åt höger för att låsa den på plats. Rör inte lampan glaset med bara fingrarna, eller olja från huden gör att lampan sönder i förtid.
5.
Anslut elkabeln tillbaka in i uttaget. Säkra luckan med de tre skruvarna och stäng huven.


Relaterade artiklar


hur man byter olja i en 1995 Toyota Camry
hur man byter luften i kabinen filter på en 2001 honda
hur man byter en förarsidan spegel på en Ford F-150 pickup
hur man byter en bränslefilter 2007 i en GMC Envoy
hur du justerar strålkastarna på en MR2
hur man byter batteri i en Infiniti FX35
Hur tar jag bort strålkastaren på min clio?
hur man byter torkarblad på en 2006 Dodge Ram
hur man byter ett batteri i en Buick rendez-vous
hur man sätter frostskyddsmedel i en 1999 Chevrolet S10