hur att reparera vindrutetorkare på en 2000 mustang

hur att reparera vindrutetorkare på en 2000 mustang

I 2000 Ford Mustang är utrustad med vindrutetorkare att klara glaset när det behövs. Den vindrutetorkare använder knivar gummi torkare, som gummiskrapa glaset rena när de används. Övertid vindrutetorkare bli försämrats och trasiga och som detta händer kommer vindrutetorkarna inte att rengöra vindruta. Det är viktigt att reparera vindrutetorkare genom att ersätta knivarna omedelbart för att säkerställa korrekt synbarhet alltid

Du behöver:.
Ersätter glödlampan # 9007


1
<. . br> Placera 2000 Mustang i "Park" och ta ur nyckeln ur tändlåset. Detta kommer att säkerställa att fordonet inte rör sig medan du utför underhåll på vindrutetorkarna.
2.
Dra vindrutetorkare armen från vindrutan. När du drar torkararmen att en vinkelrät position, kommer den att låsas på plats.
3.
Vrid torkarbladet i en vinkel så det är placerad nära torkararmen. Torkararmen och torkarbladet ska likna ett "T" på denna punkt.
4.
Skjut låspinnen i att släppa bladet från torkararmen. Stiftet ligger där bladet och arm möts. Avlägsna torkarbladet genom att dra bladet ner mot vindrutan. Kassera det gamla bladet.
5.
Placera det nya torkarbladet till torkararmen och tryck den på plats. Du hör ett klick signalering om torkar låses på plats och låspinnen är engagerad. Upprepa dessa steg för motsatsen torkarblad. När sökningen är klar, lägre torkararmen långsamt till vindrutan.


Relaterade artiklar


hur man återställer Message Service indikatorn på en Mercedes Benz ml320
hur reparera däck gummi
hur man gör med metallskrot
hur man prep en jeep för en baby
hur man byter en strålkastare på en ford explorer
hur du lägger köldmedium på vintern
hur du håller din radio inställningarna i din bil
2001 Nissan Sentra plug avlägsnande
problem med en startmotor är solenoid
hur man diagnostisera en dålig katalysator