fordonsindustrin målningsföreskrifter

fordonsindustrin målningsföreskrifter

Det kan ta några timmar att måla din bil, men du kan få bra resultat med rätt hantering. Du kommer också att spara pengar genom att inte ha det gjort professionellt

Förberedelser

Tvätta bilen. Fyll i alla bucklor med kroppen filler med en plast skrapa. Använd 300 slippapper att jämna ut filler och andra grova områden. Tvätta bilen igen och låt den torka. Då gäller maskning eller målartejp till områden som inte bör målas.

Primer Ansökan

För att bevara färgen varar, spraya ett jämnt lager grundfärg på hela bilen med släta, jämna drag. När grundfärgen har torkat, använda 800 slippapper till wet-sand några märkbara brister som kan ha dykt upp. Bilen bör sedan renas igen innan lack.

Målning Fordonsförvaltningscentralen

Använd antingen sprayfärg gjorda för bilar eller utherane-baserad färg och en sprutpistol för att måla fordonet. Applicera ett tunt baslack att hela bilen med samma mjuka, jämna drag. Låt det torka i 15 minuter innan en andra gång. Låt bilen torka i 90 minuter. Tre tunna lager av klarlack bör därefter sprutas på och låter färgen torka i 15 minuter mellan applikationer. Om du gör ett misstag (droppar eller ojämna ansökan), helt enkelt våt sand området (igen med 800 sandpapper) och måla om det.


Relaterade artiklar


2001 Oldsmobile Alero påminner
Felsökning varför torkarbladen inte kommer att fungera
BILSTYLING verktyg
hur man kör en motor utan olja i några sekunder
hur man byta ut bränslefiltret på en 1994 honda
hur du justerar strålkastarna på en 2006 Volvo S40
strålkastare torkare avlägsnande
hur man kontrollerar kylvätskenivå i en 2001 Ford Taurus
hur man hittar s-10 delar
måla block slipning tekniker för bilar