hur man identifierar generatorn terminaler

hur man identifierar generatorn terminaler

Generatorn är en av många viktiga komponenter i ett fordon totala verksamhet. Denna komponent omvandlar den mekaniska energin motorn överförs av motorns Serpentine belt till elektricitet som håller batteriet laddat och befogenheter olika elektriska tillbehör. Generatorn har flera terminaler som kräver ordentlig identifiering för en lyckad installation. Anslutning av fel leder till fel terminal kan orsaka skador på generatorn, samt skada från chock
1.
Stå generatorn upp på sitt vevlager med remskivan vänd mot dig och den övre fästet vänd rakt uppåt.

2.
vetter mot baksidan av generatorn mot dig, och hitta Gängstift och mutter på baksidan av generatorn nära toppen --- placering av produktionen (batteri positiva) kontakten. Batteriet positiva ledningen ansluts till detta uttag via en ring terminal-kontakt, med muttern som håller den på plats.
3.
Hitta spänningsregulatorn uttaget på sidan av generatorn på 3 klockan. Den spänningsregulator kontakten ansluts till detta uttag.
4.
Hitta Gängstift och mutter nära de 5 klockan --- placering marken anslutningen. Jordledningen fäster vid den här terminalen. (Tänk på att vissa generatorer kommer utan jord. )

Tips och varningar


 • alltid Lossa kabeln jordanslutningen från batteriet vid arbete på något motor komponent. för att minimera risken av chock och allvarlig skada.


 • Relaterade artiklar


  vad syntetisk olja är bäst?
  hur man rengör mekaniker händerna billigt
  hur man köper anpassade fälgar
  hur man byter olja på en 1999 Ford F150 V8 pick-up
  1994 camaro 3.4l olja specifikationer
  hur man installerar Toyota Tacoma klädslar
  hur kan man få en bil
  hur färgton ljus fordon svans
  Hur låser jag upp tändningen på en 1997 Chevrolet Van?
  Varför min chevy truck luktar gas?