specifikationer för fordon tvätt tvål

specifikationer för fordon tvätt tvål

Tillverkarna har arbetat för att utforma de bästa produkterna för att hålla en ny bil eller lastbil ser perfekt, men det bästa biltvätt kan vara en fråga om ägare experiment. Dessutom vet vad som rekommenderas för bilens finish kan tyda på en viss typ eller märke av renare.

Undvik diskmedel

Nästan alla tillverkare och användare av produkter fordonstvätt varnar för användning av diskmedel eller tvättmedel eftersom de inte kommer tillräckligt skydda klarlack på fordonets yta. Dessutom kommer vanlig tvål eller rengöringsmedel emulgera inte den typ av mark som normalt finns på bilar och lastbilar, men en eller två specialprodukter som innehåller tvål och oljor finns på marknaden i toppen av prisintervallet. Dessa produkter kan vara värda att pröva.

Lämplig för Clear Coat

Återförsäljare av produkter biltvätt erbjuder flera produkter till variabla priser som lovar användaren kommer de inte att beröva klarlack eller vax finish. De är i allmänhet biologiskt nedbrytbart och säkra att använda, producerar ingen rök eller rester. På toppen av prisintervallet är ett fordon villkora shampoo som hävdar att bevara utseendet på mållinjen genom att lägga till oljor på samma sätt en kosmetisk skyddar huden.

Tvätta och Wax

Bland de mest kända biltvätt produkter är en kombination av tvätt och vax behandlingar som skall tillämpas på samma gång. Många användare har varit beroende av en eller flera av dessa märken i flera år och skulle inte använda något annat. Dessa innehåller allmänt bekant vax produkter som kompletterar bilens finish. Ett klagomål om dessa produkter är att de inte producerar många såpvatten.

syntetiska produkter

Det är det såpvatten som genereras av nyutvecklade syntetiska produkter biltvätt som lovar att emulgera all smuts på bilen och flyta bort. Dessa produkter hävdar också att innehålla balsam som förhindrar repor på blank yta och bidrar till att förhindra rost. Generellt märkta som högpresterande städare, de är dyrare än andra.


Relaterade artiklar


hur man tråd en dragkrok
hur man installerar Toyota Tacoma klädslar
Hur ändrar jag det transmissionsolja på en 1997 Nissan pickup?
hur du tar bort vindrutetorkarna i en Jeep Wrangler
hur man återställer en 2001 Subaru bilens dator
problem med Goodyear Eagle ls däck
hur du tar bort repor från bil lack
hur man byter olja på 2003 Jeep Liberty
hur du ändrar bränslefiltret på en 1991 Dodge Cummins
hur man passar vindavvisare