oljefilter återvinningsföretag

oljefilter återvinningsföretag

oljefilter är tillverkade av stål, som är Nordamerikas nummer ett återvunnet material, beroende på filter rådet. Förr i tiden var återvinning oljefilter svårt eftersom de var täckta med olja en gång bort från bilen. Men i dag finns det många ställen som accepterar och återvinna använt olja och oljefilter, vilket gör det enkelt att hålla dem borta från soptipparna.

oljefilter återvinningsföretag Inc

oljefilter återvinningsföretag Inc. är en rikstäckande samlare av använd motorolja och filter i USA. Kunderna är försedda med en tät 330 gallon stål insamling trumman som kan hålla i genomsnitt 1. 500 okrossat fordonsindustrin filter. Behållaren, som är tillverkad av 12-gauge stål, har ett låsbart lock för att undvika att bli smittade med andra sopor. Oljefilter återvinningsföretag anställda tömma papperskorgen regelbundet och ta filtren tillbaka till ett centralt anrikningsverk i Astoria, Illinois, för återvinning. Pick-up av begagnade filter görs av en lastbil för att undanröja risken för spill och kontaminering när behållaren är tömd.

Jiffy Lube

Jiffy Lube är ett rikstäckande Auto Service butik som specialiserat sig på snabba oljebyten. När du går till din olja ändras vid ett Jiffy Lube de automatiskt återvinna dina använda olja och oljefilter för dig. Om du byta olja hemma, kan de återvinna även din gamla olja och filter. För att hitta närmaste bilverkstad närmast dig, besök Jiffy Lube hemsida och skriv i ditt postnummer i sökmotorn på övre högra hörnet på sidan. Kontakta din lokala Jiffy Lube först innan du beger dig ut för att se till att de kommer att acceptera din använd motorolja och filter. Politiken kan variera beroende på plats

AutoZone

AutoZone är en rikstäckande leverantör av bildelar som också erbjuder vätska återvinning. Över 95 procent av AutoZone platser accepterar använd motorolja och filter och andra använda vätskor. Du kan dock inte få din olja ändras vid AutoZone, men du kan få ny olja och filter där. För att hitta AutoZone närmast dig, gå till AutoZone hemsida och skriv i ditt postnummer in i butiken locator. Var noga med att ringa innan du går med dina använd motorolja och filter bara att se till att sätet är en som accepterar dem. AutoZone erbjuder bil tjänster batteriåtervinning på alla platser i landet.


Relaterade artiklar


gör-det-själv-disk broms byte på en GMC safari awd
hur man hittar s-10 delar
hur du tar bort reservhjulet locket på en Toyota Highlander
hur isolera ett bilbatteri
hur man kan anpassa en Toyota bälte
hur man kan förbättra Montero miltal
hur man byter en stuga luftfilter i en 99 GMC Yukon
hur man byter en backspegel i en minibuss
Chrysler Pacifica startar inte
hur du ändrar strålkastare på 1999 Buick LeSabre