motorolja och uttagsautomater

motorolja och uttagsautomater

använd motorolja kan vara en miljöfara om de inte kasseras på rätt sätt. Det går långsamt att förnedra, innehåller giftiga kemikalier, och kan förorena mark och vatten. De främmande ämnen som förekommer är vad som orsakar den olja som skall anses användas. Om adekvat behandling kan de föroreningar tas bort från oljan. Detta återvunnen olja kan sedan återanvändas som ett smörjmedel. Det finns ett antal företag som för närvarande producerar maskiner för att återvinna använd motorolja.

Zhongneng LUT-serien

använd motorolja renas av Zhongneng LYE serien. Genom en process av fysiska och kemiska behandlingar, tar bort LUT serien maskinen orenheter som vanligtvis finns i använd motorolja. Maskinen får en hög regenerationshastigheten av oljor den behandlar. Det kostar inte mycket att köra och är lätt att underhålla.

Chongqing DIR oljefiltrering Machine

Denna olja filtrering maskinen är kapabel att hantera spilloljor. Den producerar inga sekundära föroreningar. Alla ytterligare avfall kan återanvändas som bränsle. Denna maskin har en hög återvinningsgrad, med upp till 95 procent av de farliga ämnena avlägsnas under behandlingsprocessen. Behandlingen avslutas till en låg kostnad bearbetning.

Qianneng ZLY använd olja Recycling Machine

Qianneng är korrosionsbeständigt och hög temperatur resistenta. Den har utformats för ett långt liv för att avlägsna föroreningar från använd olja. Borttagandet av dessa föroreningar samt vatten och skadliga gaser, kan föra använd olja tillbaka till klarhet i ny olja. Filtreringen av denna maskin är klar snabbt, pålitligt och säkert.


Relaterade artiklar


hur man byter olja på en 1998 Toyota Tacoma
olja kapacitet och specifikationer av 1996 ford F350
Hur berätta om en motor får tillräckligt med olja
hur man byter en glödlampa strålkastare på en 2005 Altima
problem med hård växling på en automatisk överföring
namnen på instrumenten på instrumentbrädan i en bil
hur man installerar bromsbackar på en 2007 ford focus
hur du tar bort en arm strålkastare torkare från en Volvo
hur man rengör ett K & N intag
hur du tar bort en bils kassettspelare