hur man får mat fettet ur bilklädslar

hur man får mat fettet ur bilklädslar

Oavsett om du är en förälder med ett baksäte full av hungriga barn eller en upptagen chef med ingen tid att stanna mellan mötena blir alltför ofta bilen en faktisk matsal. Trots att det kan vara praktiskt att äta på bilen, spill är oundvikliga. Du kan minska värdet på din bil genom att lämna klädsel fläckar obehandlade, eller du kan investera lite tid och energi att rengöra och fräscha upp bilens interiör

Du behöver:. .
Vakuum
Spray klädsel renare.
Ren trasa.
Läder tvål.
Bomullspinne.
Rengöringsmedel för glas.
Thinner.
Majsmjöl.


1.
Vakuum på insidan av din bil att ta bort smuts. Om din Stolarna är klädda med tyg, spraya klädsel renare på sätena och sedan använda en mjuk borste för att skrubba bort eventuella fläckar eller märken. Låt spray att torka, sedan vakuum igen att ta bort eventuella rengöringsmedel.
2.
Använd sadel tvål eller andra milda rengöringsmedel speciellt konstruerade för läder om din bil har läderklädsel. Börja med att dammsuga smuts, tillämpa läder tvål på en fuktig trasa. Rengör läder med ett lätt tryck på fuktig trasa som du gnuggar det över klädseln. Skölj noga med att torka med en ren, lätt fuktad trasa. Ta tops och kör dem över sömmarna för att se till att ingen smuts eller kvarvarande tvål kvar i skrevorna.
3.
Spray fönsterputsmedel på fettet plats om det är fortfarande synliga. Se till att området är ordentligt fuktad med fönsterputs, sedan vänta fem minuter. Ta en ren och torr trasa och torka tills ytan är torr.
4.
Använd thinner på svåra fläckar först efter att testa den på en dold del av klädseln. Om thinner inte missfärga materialet, sedan doppa en ren ren bomullstrasa i thinner och gnugga fläcken att rengöra den. Häll majsmjöl på fläcken och låt stå över natten. På morgonen vakuum ordentligt.


Relaterade artiklar


hur kontrollerna av transmissionsolja på en Chrysler 300C
hur du ställer fordonsindustrin lampor för nattrafik
hur man kan stoppa däckslitage
Hur du tar isär nyckelbrickan för en Nissan Primera
hur man byter bromsbelägg på en 1999 Jeep Cherokee
hur man byter ett däck på en GMC med en spärr
hur du tar bort en bandspelare från en mini
hur de ska rikta strålkastarna på 2000 toyota Celica
göra ägg ont billack?
hur man tömma kylaren på en 1995 chevy s10 pickup