hur målet 2009 impreza strålkastare

hur målet 2009 impreza strålkastare

Subaru har gjort Impreze sedan 1993. Under 2008 Impreza började komma med automatisk nivåreglering strålkastare så att mötande trafik inte skulle låta oss förblindas av Xenon högintensiva urladdningslampor ljus. Ändå kan du behöva justera strålkastarna efter år av körning. Vill justera strålkastarna måste du ta några mätningar och dra åt justerskruvarna i strålkastare församling

Du behöver:.
Skruvmejsel
Maskeringstejp.
Partner.


1.
Fyll bensintanken ungefär halvfull och ladda Impreza med vad som är normalt i bagageluckan. För att justera strålkastarna bilen bör göra en typisk last. Har en partner sitter i förarsätet och tända lamporna. Ställ den automatiska strålkastare justerhjul på instrumentbrädan till noll.
2.
Parkera Impreza på plan, jämn mark direkt framför en vägg eller garageport. Bilen bör inte vara mer än en fot från väggen, med cirka 25 meter av rum som ska säkerhetskopieras.
3.
Mark från mitten av driver's sida strålkastare balk över till mittpunkten på passagerarsidan med en 7-fot remsa maskeringstejp. Markera den vertikala mittpunkt för varje ljus med en sex tums bit tejp för att skapa ett kors framför varje strålkastare.
4.
Tillbaka fordonet upp ca 25 meter och observera om ljuset strålar sjunka i förhållande till bandet varumärkena. Båda strålkastarna bör falla ungefär två inches under långa horisontella tejpbit. Den passenger's-sidoljus ska slå direkt på den vertikala varumärket medan förarsidan ljus bör ge en tum eller så till höger om märket.
5.
Pop huven och gå till baksidan av strålkastare församlingen. Leta reda på justerskruvarna. En skruv uppe i mitten styr den horisontella justeringen och en på sidan styr i höjdled. Justera varje skruv med skruvmejsel tills strålen träffar rätt plats.


Relaterade artiklar


minnas information om 2000 års Chevrolet Monte Carlo
vad som menas med broms blekna?
2001 Oldsmobile Alero påminner
hur man byter en termostat i en skåpbil
hur du justerar strålkastarna på en 1998 Toyota Camry
hur man byter filter mazda stuga
hur du ändrar bromsljusen på en Audi TT
hur du tar bort PCV ventilen på 2000 Lincoln LS
hur du tar bort en remskiva servostyrning
typer av glödlampor för en Chrysler Sebring