hur målet 1995 Camry strålkastare

hur målet 1995 Camry strålkastare

Toyota producerat en kvalitet fyradörrars sedan i 1995 Camry. Toyota byggt alla varianter av 1995 Camry använder liknande konstruktion med avseende på ram, karosseriform och tillbehör. Strålkastarna på fordonet inkluderar utbytbara glödlampor och en stor, vattentätt hölje. Olyckor, reservdelar eller ålder och användning av strålkastarna medför normalt förskjutning. Oavsett orsaken, till processen anpassa strålkastarna tar en kort tid och gäller alla fordon. Varierar dock platsen för justerskruvarna från bil till bil.

Du behöver:
Skruvmejsel
. Maskeringstejp.
Måttband.


1.
Mät från marken till mitten av låg-beam strålkastare. Mät från mitten av låg-beam strålkastare till mitten av fordonets gallret.
2.
Flytta fordonet till en plan yta med 25 meter området framför en vägg eller annan plan yta.
3.
Mark mätningarna på väggen eller obstruktion med maskeringstejp. Sätt ett kryss på höjden av strålkastare för att markera mittpunkten för grillen. Från denna punkt, använda det mått du från mitten av halvljuset strålkastare till mitten av fordonets gallret för att identifiera var att placera de kors för passageraren och föraren sida strålkastarna.
4.

Sätt på halvljus och justera strålkastarna. Strålkastarna skapar ringar på vägg eller yta framför lastbilen. Den övre delen av cirkeln bör spola eller strax under den horisontella linjerna på bandet och centrerad på vertikala linjer. Den höga balkar ska centreras på korset. Vertikal justering sker med centrum justerskruven sitter på toppen av bostäder. Vänster till höger justering sker med hjälp av justeringsskruven mot sidan av huset. Båda skruvarna är av plast och ligger på toppen av strålkastare bostäder under huven.

Tips och varningar


 • du är osäker Syftet lite låg och justera mot mittpunkten av fordonet. Om du saknar en yta stor nog för att justera ljus, använder ett mindre område med samma mått. Istället för att göra den horisontella inställningen i linje med strecken, gör det lätt korsar linjen men ändå mest under den linjen.


 • Relaterade artiklar


  hur du vill justera bil strålkastare
  hur du ändrar strålkastare på 1999 Buick LeSabre
  hur man rensa bort en EGR-ventil med sotavlagringar
  Var är bränslepumpen reläet ligger på en Roadmaster?
  hur man byter bränslefiltret i en 2005 Buick LeSabre
  hur man berättar samma storlek som en VW-motor
  mönsterdjup regler
  hur du tar bort bilvax från en vindruta
  hur ta reda på hur mycket olja bilen tar utan manual
  Inaktivera en bil spårningsenhet