rekommenderas automatisk överföring tillsatser

rekommenderas automatisk överföring tillsatser

Mekanik oense om huruvida all överföring tillsatser är en bra sak. . Vissa tror att överföring tillsatser skada gummitätningarna om överföring och kan även minska prestandan för överföring, beroende på kvalitet Trans. Dessutom gör överföringen tillsatser inte alltid tätning luckor. Däremot har effekten av tillsatsen mycket att göra med den typ av bil som tillsatsen hälls i, eftersom tillsatser reagerar olika på olika material.

låg friktion

låg friktion tillsatser förhindra interna delar inom överföring från gnugga tillsammans, vilket reducerar antalet haverier. Minskningen av friktionen ökar den mängd energi som sparas med dessa sändningar. Dessa tillsatser kan minska mängden ljud som alstras av överföring, enligt Auto Barn. När denna tillsats läggs i överföringen skall föraren märka hur mycket smidigare överföringen fungerar.

Tätningsmedel

Tätningsmedel läggs till överföring för att förebygga överföring från vidare sprickbildning, enligt Auto Barn. Dessa tätningsmedel huvudsakligen är utformade för tätning gummitätning som har blivit knäckt, torkade eller krympta.

Protectant

Den automatiska växellådan skyddsmedel minskar temperaturen att överföringen är utsatt för. Detta Protectant är särskilt bra för de överföringar av bilar som utsätts för tunga laster, enligt Auto Barn. Detta Protectant maximerar den totala prestandan av transmissionen. Detta Protectant reducerar också den mängd buller som överföringen producerar.

Växellådsoljor

Många växellådsoljor redan kommit med tillsatser. Detta beror på växellådsoljor utsätts för höga temperaturer och vridmoment, enligt Auto Barn. Dessa tillsatser inkluderar antioxidanter --- inte den typen som är bra för kroppen, men det slag som förhindrar rost --- dispergeringsmedel, Antiwear, korrosionsskyddsmedel, tätning svälla agenter och hämmare skum.

Friktion Modifieringar

Friktion modifierare är utformade för att minska mängden rysning som uppstår med en växellåda med momentomvandlare. Den momentomvandlare är konstruerad för att överföra motoreffekten, minska lock-up kopplingar som går sakta fordonets hastighet på en motorväg. När momentomvandlare svarar på lock-up kopplingar, ett fenomen som kallas stick-slip sker, enligt Lubrizol, ett företag specialiserat på automatisk smörjmedel. Friktion modifierare är utformade för att förhindra denna stick-slip fenomen.

Automatlåda och Oil Treatment

Den automatiska växellådan och olja behandling är utformade för att gynna inte bara överföring utan även petroleum basen och den syntetiska smörjmedel, enligt Alibaba. Denna tillsats minskar friktionen minskar temperaturen så att automatisk växellåda fungerar, ökar manövermoment, minskar slitaget på metalldelar och skär ned på oxidering av växelsystem.


Relaterade artiklar


gör det själv bil trunk Struts installation
hur man byter olja på en 2001 ford explorer v6
hur ändrar bränslepumpen relä säkring på en 1991 Chrysler Imperial
Hur du kalibrerar jeep TPMS
hur du justerar strålkastarna på en 1999 kvicksilver
hur man rengör mekaniker händerna billigt
hur man byter fåfänga lampan i en 1999 Volvo C70
rv släpvagn lagerunderhåll
hur man byter olja på en Mercedes C240
hur reparera marker i en motorcykel måla med en penna eller pensel