plats på släpvagnen ljus säkringen i en Cheva Silverado

plats på släpvagnen ljus säkringen i en Cheva Silverado

Under 1970-talet Silverado namnskylten hänvisade till början av raden trim alternativ på en fullstor Chevy c /k lastbilar. Sedan 1999 har C /K beteckning bordlades och Silverado märkskylt avser alla Chevrolet fullstor pickup lastbilar. Vissa Silverados utrustad med fabriken släp paketet ingår en släpvagn kärl kabelnätet baktill på fordonet. Din släpets ledningar kontakten passar i in i detta kärl, strömförsörjning vagnen ljus. I händelse av en kortslutning i din släpvagn ledningar, är din lastbil elektriska kretsar skyddas av säkringar som finns i bilen.
1
Öppna huven
2
Leta under. . . -hood säkringen rutan på förarsidan av motorrummet.
3.
Lyft av locket på säkringsdosan och placera den åt sidan.
4.

Kontrollera den övre delen högra hand säkringsdosan för säkringarna i position 1 och 3. Säkring 1 omfattar trailern högra svans och bromsljus. Säkring 3 omfattar trailern vänstra svans och bromsljus.
5.
Skjut under-hood säkringsdosan tillbaka locket på plats tills dess snäpper på plats. Stäng huven.

Tips och varningar


 • att ta bort en säkring i under-huven proppskåp, gripa tag i den mellan tummen och pekfingret och dra den rakt upp och från säkringsdosan. Byt säkring genom att föra in den i säkringsboxen tills den sitter på plats.
 • att kontrollera tillståndet av en säkring, observera bandet av tråd genom det genomskinliga plasthöljet. Om tråden bränns i hälften måste säkringen bytas. Om du är på resa och inte har reservsäkring, välj en säkring av samma strömstyrka i en av dina lastbilar tillbehör som du kan göra utan (såsom radio-eller farthållare) och använda det tills en ersättare kan erhållas.
 • under-huven säkringsdosan innehåller vissa hög strömstyrka kretsar. Spiller vätska i säkringsskåpet när locket tas bort kan orsaka skador på säkringsskåpet eller omgivande kretsarna.


 • Relaterade artiklar


  Vad är funktionen av en gas cap?
  hur man rengör eagle 186 hjul
  bilhandlare tricks
  instruktionerna för att installera en serpentin bälte på en 1999 Dodge Caravan
  hur du kontrollerar dina däck ålder
  Namnen på karosskomponenter
  Hur fixar jag bakljus bromsen på ett 1998 Silverado?
  tävlingsbilen bygga skolor
  ersätta en Acura MDX bakrutetorkare
  färgen kod plats på en 1994 saturn SL1