kommer min bil dörrar frysa om det spolas på vintern?

kommer min bil dörrar frysa om det spolas på vintern?

Att ta hand om en bil i ett område med låga temperaturer med is och snö är annorlunda än tvättar bilen där vädret inte är lika hårda under vintern

plusgrader

När temperaturen stanna över fryspunkten, även om är snö på marken, bör din bil dörrarna inte frysa stänga, om du tar den på en biltvätt, använda en högt tryck trollspö eller tvätta det för hand.

minusgrader

När vädret under fryspunkten, handtvätta din bil med kallt tvålvatten och skölj med kallt vatten. Använd tjocka gummihandskar över regelbundet handskar för att skydda dina händer mot kyla. Tvätta fönster och dörrar sista och torka omedelbart dörrposter och alla väder tätning med en absorberande trasa. Var noga med att torka vatten från lås på dörrarna.

Soliga vinterdagar

Soliga dagar ofta anses bättre än mulna dagar och bättre än natten dags att tvätta bilen på vintern. Solen kommer att hjälpa varmt vatten som kan komma in sprickor du inte kan nå där den kan frysa när temperaturen börjar sjunka. Även när det är soligt, se till att torka bort allt vatten du kan se med en absorberande trasa.


Relaterade artiklar


mustang 5,0 vridmoment specifikationer
hur du tar bort en klarlack finish
hur man kan anpassa MX-5 95 hand bromsar
hur man hittar s-10 delar
hur man återställer Chrysler TPMS
hur man byter skor skyddsling broms
S-10 fjärrkontroll oljefilter avlägsnande
hur man installerar Toyota Tacoma klädslar
hur man byter en reservdäck
hur du tar bort en A4-radio