hur man läser OBD-II-broms koder på min 1995 camaro

hur man läser OBD-II-broms koder på min 1995 camaro

Du kan läsa av OBD-II broms koder på din ྛ Camaro med en handhållen OBD-II läsare. On-Board Diagnostics datorbutiker felkoder den får från sensorer placerade över hela fordonet. Dessa koder kan läsas med hjälp av handhållen läsare, och sedan tittade upp i instruktionsboken så att du kan avgränsa problemet med bromsarna. När du vet vad problemet är, kan du göra reparationer själv eller ta din Camaro till en kvalificerad mekaniker. Efter reparationer görs, rensa koder med samma enhet, som stänger av ABS-varningslampan på instrumentpanelen.

Du behöver:
Handheld OBD-II läsare
. Tändningsnyckeln.
1995 Chevy Camaro instruktionsboken.


1.
Hitta en hamn i samma storlek och form som i OBD-II läsare bindväv kontakten på förarsidan instrumentbrädan, precis till vänster om rattstången.
2.
Anslut handdatorn OBD-II läsare kabeln till denna port. Tvinga inte in eftersom du kan böja stiften, vrid den tills den passar
3
satte nyckeln i tändningslåset och vrid bakåt ett klick
<. . . br> 4.
Titta läsaren att se vad koderna visas på skärmen. Skriv ned dessa koder och slå upp dem i instruktionsboken för att hitta exakt vad problemet är med ABS-systemet.

Tips och varningar


 • Om du kan " inte råd en OBD-II läsare, kommer de flesta bildelar butiker kan du låna deras gratis så du kan läsa de koder och, förhoppningsvis, köpa de delar du behöver för att göra reparationer från deras butik.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter skall batteriet på en 2005 vägvisare
  hur du ändrar bränslefilter på 1997 Buick Park Avenue
  min bil larm kommer inte att fungera
  hur man byter köldmedium i en 98 Jeep Cherokee
  hur man hittar tal däck serienummer
  broms svarv definition
  hur du tar bort repor från bil finish
  hur man byter bakljus på en Volvo V70
  hur du redigerar gas körsträcka på en jeep 4,0
  hur du tar bort en krockkudde från ett fordon