hur man kan stoppa en motor läckan med guld örn

hur man kan stoppa en motor läckan med guld örn

Gold Eagle är ett av många produkter som hävdar att antingen långsamma eller eliminera interna och externa oljeläckor. Dessa tillsatser innehåller patentskyddad kemikalier som suger in din motorns vevaxel tätningar, packningar och ventil tätningar stam, vilket får dem att svälla något. Denna svullnad hjälper till att kompensera för år av slitage på sälar och missbildningar i metall. Tänk dock på att vissa säl balsam också göra gummitätning mjukare, vilket kan påskynda slitage i framtiden. Stoppa en motor läckan med Gold Seal är ett snabbt och enkelt jobb.

Du behöver:
Gold Eagle Stoppa läckan
. Tratt.
Motorolja.


1.
Öppna huven på bilen och identifiera oljelocket i ventilkåpan. Om din motor inte använder en ventilkåpa oljepåfyllningslocket, kan du hälla ditt Gold Seal in i motorn via oljestickan rör. I de flesta fall behöver du en tratt för att inte spilla tillsatsen hela din motor.
2.
Stäng av motorn om bilen använder en mössa ventilkåpan (du kan lämna den visas om det inte gör). Ta bort oljepåfyllningslocket eller oljestickan och sätt tratten i dess ställe.
3.
Dumpa hälften av Eagle Gold i din kanal, fyll sedan Eagle Gold behållaren säkerhetskopiera med motorolja och skaka den. Tillsatsen är mycket tjock. Påfyllning av behållaren med olja och ge det några bra skakar du kan få den sista av tillsatsen ut.
4.
Häll resten av tillsatsen din motor. Ta bort tratten och installera om mössa eller mätstickan.
5.
Starta bilen och låt den gå på tomgång i fem minuter. Detta kommer att ge tillsatsen tid att cirkulera via bilens motor systemet innan du kör iväg.

tips och varningar


 • Högsta miltal oljor innehåller samma Stoppa läckan tillsats liksom flera andra att hjälpa till att förhindra motorslitage.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter bränsle filter på en 2003 kavaljer
  hur du redigerar gas körsträcka på en jeep 4,0
  Hur kontrollerar du din transmissionsolja i XC90?
  Hur du manuellt återställer varningslamporna på en 1987 BMW 325
  hur man kan kontrollera transmissionsolja på 1998 Pontiac Sunfire
  hur man kan stoppa gnisslande GM serpentin bälten
  hur ändrar bakre glödlampa blinkers på en Town & Country minivan
  hur du tar bort en A4-radio
  hur man får bättre körsträcka från min Ford v10
  Toyota Celica påminner