hur man får ett hjul av när det oxideras till navet?

hur man får ett hjul av när det oxideras till navet?

Byta däck blir en mycket mer utmanande uppgift när du tar bort muttrarna endast att upptäcka fälgen inte kommer att vika. Bil fälgar som är kvar på bilen i flera år utan roteras, ändras eller tas bort för någon typ av underhåll blir ofta oxiderat och fastnat på plats. Det kan vara en utmaning att ta bort ett oxiderat hjul från ett fordon, men kan det göras med lite ansträngning

Du behöver:
Jack
. . Rörtång.
Metal smörjmedel.
Bänd bar.


1.
Använd en domkraft för att lyfta hjulet och däcket från marken. Använd en rörtång för att ta bort muttrarna från hjulet. Förvara muttrarna på ett säkert ställe för att undvika misplacing dem.
2.
Noga kappa hjulet med en metall smörjmedel, såsom WD-40. Se till att använda den lilla strå besprutning kvarstad för att få smörjmedel så långt in och bakom ratten som möjligt. Du vill väl smörja det område där hjulet har fastnat till hubben.
3.
Försiktigt manövrera en spett i utrymmet mellan hjulet och navet. Utöva påtryckningar med spett för att bända upp hjulet lossna från navet. Du kan behöva gå runt hjulet med spett och lossa hjulet hela vägen runt. När hjulet är löst, bör du kunna dra hjulet fri från navet.

Tips och varningar


 • alltid försiktig när du hissar upp bilar och ta bort däck. Felaktig användning av verktyg, inklusive Jack, kan orsaka farliga situationer som leder till skada eller dödsfall.


 • Relaterade artiklar


  chevy 2008 impala färg färger
  de bästa däcken för toyota tundra
  vad bilvax att använda
  hur man byter termostat i en 1992 toyota corolla
  hur du tar bort trasiga ventilen kärna härrör från däck
  kan jag registrera min bil i Kalifornien om det inte uppfyller smog inspektion?
  hur man byter en slutsignal glödlampa i en 2007 Nissan Sentra
  Vad är växellådor som används för?
  hur du tar bort framsätena på en Chevrolet Silverado
  cool bil färg system för primärfärger