hur man byter en infoga toyota blad

hur man byter en infoga toyota blad

Din vindrutetorkare spela en avgörande roll i att driva ett säkert sätt. Det är god praxis att ändra dina torkarblad minst en gång om året, om du bor i en region där du har mer nederbörd, kan du behöva ändra dem oftare än så. Dessutom, om du märker att slita i gummi eller strimmor, måste vindrutetorkare bytas ut. Byta bara skären gummi bladet finns ett alternativ till att ersätta hela torkarbladet. Vissa Toyota modeller har skovlar för att passa böjda vindrutor, medan andra modeller är raka.

Du behöver:
nåltång
. Ersätter blad skär.
Skruvmejsel set.

typ A Infogar


1.
Dra torkarbladet och arm lyft bort det från vindrutan, låsa torkararmen i öppet läge.
2.
Koppla bladet från torkararmen. För monterade blad, ta bort de två skruvarna som håller armen och klingan tillsammans. För vapen som dyker in i bladet, tryck nedåt på låsfliken och dra bladet från armen.
3.
Dra in ut från revbenen metall stöd på bladet.
4.
Sätt i det nya bladet insatsen. För öppna stöd revben, skjut nya skäret på revbenet från den icke-lås sida tills infoga når låst slutet och klippen på plats. För slutna revben end support, skjut nya skäret på revbenet genom den första, hålet och tryck sedan på Infoga i låset änden i en tillgång hål.
5.
Tug försiktigt på både ändar av insatsen för att säkerställa att insatsen är säker i stöd revbenet. Sätt tillbaka bladet på armen, ersätta skruvar eller poppar armen på plats i tillämpliga fall. Placera kniven tillbaka i position mot vindrutan.

Typ B, C, D och G Infogar


1.
Lyft bladet upp och bort från vindrutan låsning torkararmen i öppet läge.
2.
Tryck uppåt på torkararmen spaken, skjut sedan bladet fram emot att ta bort armen från kniven.
3.
Skjut den gamla sätter ut bladet, ta bort de två stöd revben.
4.
Tillsätt två stöd revben till toppen spåren av den nya in . Föraren sida torkare böja utåt bort från kniven arm montera, medan passagerarsidan bågar in mot armen montera. Lägg till tillfälliga hållaren klippet på lås slut att hålla stöd revbenen på plats.
5.
Skjut fästet på svärdet från den icke-lås slut, tills det tillfälliga hållare når start klo. Nyp toppen av hållaren bit för att ta bort och tryck start klo i gummit låset. Tryck metallklämman ner i Insert's Groove genom stöd revbenen på icke-lås slut, typ C och D inte använda metallklämman. Ryck försiktigt i båda ändarna av insatsen för att säkerställa att den är säker.
6.
Sätt tillbaka bladet till armen genom att vända på stegen för borttagning, och återvända torkararmen till sitt läge mot vindrutan.

Tips och Varningar


 • Se instruktionsboken för din Toyota modell för att avgöra rätt sätt typ att köpa.
 • Använd nåltång för att ta bort gamla inlägg eller lägga till nya om nödvändigt.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en blinker på 2007 saturn
  hur man städa upp på bilklädslar
  hur man byter olja på en 1998 Toyota Tacoma
  hur man kan anpassa dodge strålkastare
  hur man programmerar en 2004 Dodge Durango nyckelbricka
  hur du lägger kylvätska till en Ford Freestar
  hur man byter luften i kabinen filter för en 2005 Acura RL
  Hur felsöker jag värmaren på en 2002 GMC pickup?
  hur reparera en gnissla i en serpentin bälte
  hur du tar bort en Saab emblem från en 9-5