hur man byter en Honda emblem

hur man byter en Honda emblem

Biltillverkarna lägger emblem på sina bilar för att representera det som gör och modeller bilarna. De flesta av dessa emblem är helt enkelt limmas på. Över tid kan emblemet på en bil som en Honda blir repad och bleknat. Om det händer och du vill att din bil att se sitt bästa, måste du installera en ny emblem. Dessutom kan vissa bilägare väljer att installera olika emblem än de som kommer med sina bilar. Oavsett anledning, ta bort och installera en Honda emblem är en lätt uppgift

Du behöver:
tandtråd.
Tvättsprit.
Rag.
Emblem lim.


1.
Rengör området runt emblem med tvål och vatten så att färgen inte repas av skräp vid avmontering och installationsprocessen.

2.
Plats remsor av maskeringstejp på karossen vid kanten av emblemet så att du har en referens att använda när du installerar det nya emblemet.
3.

Håll en längd av tandtråd med båda händerna så att tandtråd är spända. Skjut tandtråd bakom emblemet och sedan försiktigt dra tandtråd mellan emblem och kaross. Tandtråden kommer att skära igenom limmet som håller emblem på plats.
4.
Ställ emblem åt sidan. Rengör det gamla limmet från karossen med alkohol eller tvål och vatten. Torka noga.
5.
Lägg ett tunt lager av emblem lim, finns på bildelar butiker, på baksidan av emblemet. Tryck på emblemet på plats och håll den där i ungefär en minut medan limmet torkar.
6.
Ta bort tejpen som användes för att hjälpa placera emblemet. Självklart, om du installerar det nya emblemet någon annanstans på din bil, kommer du inte att använda tejp för att markera det område där den gamla emblemet installerades.


Relaterade artiklar


hur man kan kontrollera den främre överföringsnivå fall olja i en 2002 Ford Ranger
typer av bilvax
hur man byter en spegel passagerarsidan på en 2000 Ford Ranger
hur du ändrar bakdämpare på en sunfire
hur du tar bort avslutande arm bussningar
sobel strålkastare montering avlägsnande
hur man läser lug nut mönster
2000 Ford Taurus påminner
hur man ska behandla lädret säten i ett fordon
När måste en ny MOT bil behöver?