de bästa sätten att rengöra motorcykel mag hjul

de bästa sätten att rengöra motorcykel mag hjul

aluminium MAG hjul verkligen ställa en motorcykel av. Den lyser du kan få från aluminium rivaler som polerat krom hjul utan de extra kostnaderna för förkromning. Aluminium mag hjul kräver lite mer underhåll för att hålla lysa varaktig. Om mag hjul lämnas utan uppsikt för länge, blir de klart och kan även korrodera.

Förberedelser är nyckeln

Bara att torka av en mag hjulet av med en ren handduk kommer inte att hålla den ser sitt bästa. Du måste förbereda dina hjul för rengöring genom att ta bort fett ansamlas. Motorcyklar plocka upp olja från vägen när du kör. Bryta ner fett med en bra avfettningsmedel bidrar till att säkerställa en ren yta för senare stadier av rengöring.

Har rätt verktyg

Mag hjul har oftast mycket trånga hörn och trånga utrymmen. Enligt Auto Sportz. com, hjälper en mjuk tandborste verkligen du kommer in i de trånga hörn som en handduk inte kan komma in. Ju mer smuts du tar bort från din mag hjulet under förberedelsefasen, desto bättre hjulet kommer att se ut när du är klar. Att använda ett däck borste och en ren bomullstrasa hjälper dig rengöra större ytor. Se till att dina verktyg är rena och att de har mjuk borst-aluminium är lätt repas. Hård borst borstar kan lämna märken på din aluminiumhjul Mag.Många använder roterande buffertar som fäster vid en handborr. Polering är en viktig del av rengöringen mag hjul. Men är en standard bil buffert för stor för en mag hjul. Användningen av en boll buffert är knuten till en handborr gör lätt arbete av pustande de stramare platser.

Använd höger Rengöringsmedel

Använd bil detailer tvål eller milt diskmedel vid rengöring av smuts från din mag hjul. Mycket slipande tvålar kan lämna repor på dina hjul. Se också till att du använder kratsning förening endast avsedd för aluminium. Alla andra sammansatta kan skada dina fälgar. De flesta automatisk del utbudet butiker har ett komplett sortiment av tvål och polering föreningar för hjul.


Relaterade artiklar


hur trycklöst ford bränsleledning för filterbyte
Parlamentet påminner om Chevrolet banbrytare
hur man byter en termostat på en 1990 Passat
europeiska vs USA motor standarder olja
hur man rengör ljus bil huvud
hur man återställer Lexus olja varning
hur man byter en glödlampa strålkastare på en 2005 pickup F150
hur du tar bort däcket transportören på en 2008 wrangler
motorcykeldäck specifikationer
Roadmaster specifikationer