problem med Goodyear Eagle ls däck

problem med Goodyear Eagle ls däck

Goodyear Eagle LS ("Lyx Sport") däck är utrustade för ett antal lyxiga sedaner, skåpbilar mini, lastbilar och stadsjeepar som säljs i USA. Örnen LS är särskilt utformad för att hantera många olika väderförhållanden. Utformningen av dessa däck bör göra din bil att upprätthålla en stark dragning i kraftigt regn och snöfall. Precis som alla andra produkter, är dock det Goodyear Eagle LS mottagliga för vissa återkommande problem.

Tidig Balding

Kunder har rapporterat att Goodyear Eagle LS slitbanan slits bort snabbt. I själva verket är detta en av de vanligaste klagomålen om däcket. Det finns några rapporterade fall av däckets enda varaktiga 20. 000 miles innan en eller flera däck måste bytas ut, även om ägaren regelbundet roteras däcken och höll en ordentlig lufttryck (44 psi på de flesta Eagle LS däck). Konsekvenserna av tidiga skallighet kan vara svår, eftersom det leder till en brist på dragkraft. Detta kan öka bromssträckan och resultera i sladdning under våta förhållanden.

Ojämn Bära

Ojämn bär, en annan rapporterade problem, är resultatet av däckets slitbana inte bär jämnt över slitbanan. Resultatet av detta problem är liknande den i början av skallighet-ökad bromstid och sladd. Detta problem kan oftast minimeras med regelbundna däck rotation, men det har förekommit rapporter om detta problem uppstår även när ägarna har roterat däcken på en regelbunden basis. Ojämn bär kan också uppstå om däcket inte är korrekt lufttryck.

Vibration /Ljud

Det har förekommit några rapporter om Eagle LS däcken vibrerar vid högre hastigheter. Detta gör att hela bilen att vibrera, och producerar också en gnisslande ljud. Ljudet i sig påverkar inte dragning eller den övergripande kontrollen över fordonet, men kan vara störande. De vibrationer, å andra sidan kan minska hanteringen av ett fordon, speciellt när vägarna är våta eller isiga.

Soft Gavlar

Soft sidoväggar är en av de mer allvarliga problem rapporterats med Eagle LS. Denna fråga kan resultera i ett par problem. Först sidoväggarna kan bubbla och börja läcka. Eftersom däcksidan skada är det svåraste att reparera på något däck, kan detta nödvändigt med inköp av ett nytt däck. För det andra kan den mjuka däcksidan medföra att däcket sprack under färd. Detta kan orsaka totalt bortfall av kontrollen över fordonet.


Relaterade artiklar


hur man kan förebygga en buckla
2000 Ford Taurus påminner
hur man kan stoppa bromsarna på min Dodge Caravan från gnisslande
bil lockout verktyg
hur man installerar en främre registreringsskylt på en Mini Cooper
hur man återställer en mätare toyota däck
hur man byta däck på en enklav
hur man byter förarsidan spegel på en 2001 Toyota Sienna
hur ändrar luftfiltret i en 2005 impala
hur man väljer den bästa motorolja för ditt klimat