hur man installerar en främre registreringsskylt på en Mini Cooper

hur man installerar en främre registreringsskylt på en Mini Cooper

Installera en främre registreringsskylt på en Mini Cooper är inte svårare än att sätta en på en SUV eller en Hummer. Det är en relativt lätt uppgift, men en förare bör alltid se till att de är på ett säkert sätt. Att ersätta dem genom en lokal DMV kontor bör undvikas till varje pris

Före installation

En Mini Cooper ägare bör alltid kolla upp fordonet lagar i den stat de bor i. New Jersey, till exempel, inte tillåter främre registreringsskyltar, oavsett om de är officiella eller bara ett grafiskt utformat platshållare. Staterna som New Jersey kräver endast detta för bilar registrerade där och som bär en New Jersey tallrik.

Installation

Att sätta registreringsskylten på kräver endast en skruvmejsel och två skruvar. Om den främre plattan är som byts ut, kan då den ursprungliga skruvarna återanvändas. En Mini Cooper ägaren bara behöver sitta på huk framför fordonet, skruva den ursprungliga plattan och skruva i den nya. Det bör ta mindre än två minuter att göra.

Efter installation

Beroende på lagstiftningen i den Mini Cooper ägarens tillstånd, finns eftermarknad alternativ för registreringsskyltar. Detta skulle inkludera ljus, innehavare specialitet och skruvar med skulpterade huvuden. I många fall är dessa tillägg är inte svåra att hitta, och säljs ofta till återförsäljare rabatt stormarknad som K-Mart och Target.


Relaterade artiklar


hur du tar bort fönstret trim på en 1997 ford klubb vagn
hur du tar bort märkpenna från billack
Vilka däck passar på en 2001 Toyota Tacoma förlängning hytt pickup?
hur man återställer TPMS på en 2002 Cadillac
hur reparera en bil däck
hur man byter en värmare kärna på en 1988 bronco II
hur man installerar en termostat i en 2001 Passat
hur man får kåda av gamla billack
hur man byter en 2000 2,7 DOHC Dodge Intrepid remdrift tåg
hur du tar bort ett hjul klack lås