hur man återställer ford bränsleavstängning

hur man återställer ford bränsleavstängning

Alla Ford-bilar med insprutning är utrustade med ett tröghetsnavigeringssystem för bränsle brytare som stänger av bränslepumpen om fordonet är i en kollision. Detta förhindrar trycksatt bränsle från pumpas från bränsletanken bör en bränsleledning vara spruckna. Det avstängningsvred fungerar som en elektrisk brytare i huset genom att bryta strömmen till bränslepumpen. Också, liksom den elektriska brytaren i ditt hus, kan bränslepumpen avstängningsvred återställas

Du behöver:.
Philips skruvmejsel
. Skruvmejsel.


1.
Bestäm placeringen av bränslet avstängningsvred. Beroende på år och gör av din Ford kan växla vara under strecket på passagerarsidan, precis förbi överföring puckel eller konsolen, på övre delen av brädan, bakom passagerarsidan kick panel, eller i bagageutrymmet , på passagerarsidan eller förarens fender bra.
2.
Leta brytaren på brädan. Du måste kanske dra ner mattan till fullo avslöja den. Switchen har en knapp ovanpå den. Tryck ner knappen för att återställa brytaren.
3.
Leta avstäningsväxlare bakom passagerarsidan kick panelen. Detta är den plast panelen på den extrema höger sida av bilen, framför där dörren stängs. Använd en Philips skruvmejsel för att ta bort några skruvar i panelen. Använd en flat skruvmejsel för att försiktigt bända panelen bort från kroppen. Den avstäningsväxlare har en knapp ovanpå den. Tryck ner knappen för att återställa brytaren.
4.
Leta avstäningsväxlare i bagageluckan på passagerarsidan eller förarsidan fender bra. Tryck på knappen på toppen av växeln för att återställa det.


Relaterade artiklar


hur man byter skor skyddsling broms
hur man kan bli av råttor i bilar
ersätter talaren säkringen i en Volvo S60
gör de extenders bilbältet?
avlägsnande av CV drivaxeln
Hur konvertera dina domkraft i en växellådslyft
chevy 2008 impala färg färger
hur man sätter en backspegel upp i en bil
hur du tar bort en bandspelare från en mini
däck specifikationer för Jeep Liberty