hur du tar bort bilvax från bilens framruta gummi

hur du tar bort bilvax från bilens framruta gummi

Vaxning en bil kan göra fordonet glans och lägger ett visst skydd för bilens färg. När tvättar bilen och ta bort smuts, vaxning som följer kommer att göra färgen och bilen ser ut som ett nytt fordon. När vaxet blir på gummidel fordonets fönster är utseendet på fordonet minskat. Vax på bilens färg kommer att göra bilen lysa, men kommer vax på gummi av fönster resultera i en grumlig och oattraktiv utseende

Du behöver:.
Gummi eller vinyl renare
. Alla ändamål renare (tillval).
Tandborste.
Mjuk trasa.
Vatten.


1.
Applicera en gummi eller vinyl renare till vax. Om en gummi eller vinyl renare är tillgänglig kan du använda ett allrengöringsmedel renare, vilket är lämpligt att ta bort vaxet men det kan ta lite längre tid. Gummi eller vinyl rengöringsmedel kommer att bryta ner vax samtidigt som man undviker skador på gummi i fönstret.
2.
Gnid gummi försiktigt med en tandborste. Tandborsten inte bara hjälper till att bryta sönder den vax, men det är en mjuk borste som inte skadar gummit.
3.
Fukta en mjuk trasa och torka bort renare och vax. Kontrollera att alla vax avlägsnas. Om inte, tillämpa mer renare och gnugga med tandborste.
4.
Skölj fönstret gummi. Slutsköljningen kommer att avlägsna eventuella kvarvarande renare. När gummi torkat helt, är vaxet bort och gummi är inte längre grumlig.


Relaterade artiklar


SAE 30-vikt olja specifikationer
kan cv lederna skrika när de är kalla och dåligt?
hur du ändrar strålkastaren på en 1998 Town & Country
Volkswagen Jetta armstöd avlägsnande
Hur konvertera korslagerdäck däckstorlek med metrisk
2000 corvette externa färger
hur reparera en läder instegsskydd på en automatisk plats i en Aston Martin
hur du skyddar bilen hjulen vid rengöring
säkringsboxen plats i en Ford kontur v6
hur man byter en 1998 Chevrolet arm lumen torkarblad