ford F350 reservdäcket montera instruktioner

ford F350 reservdäcket montera instruktioner

Vissa åkare kräver en tyngre fordon för att frakta stora laster eller för att dra tunga släp. Det är där F350 kommer in. Även om delar av Ford Motor Co: s populära F-seriens lastbilar, F350 aktierna nästan inga organ eller mekaniska delar med Fords lättare lastbil, F150. F350 har en ett tons kapacitet med tyngre fjädrar än trekvarts ton F250. För att spara värdefull plats i lastutrymmet, är det F350: s reservdäcket monteras under lastflaket

Du behöver:.
Reservhjul nyckel (placerad vid fabriken i handskfacket).
Reservhjul jack förlängningar.
Reservhjul jack hantera.


1.
Avlägsna reservhjulet nyckeln ur handskfacket. Öppna huven och ta bort vingmuttern från reservdelar förlängningar däcket jack och Jack hantera på kylaren tvärbalken. Lyft verktyg rakt upp och ta bort dem från motorutrymmet.
2.
Skjut de två halvorna av uttagen tillägg tillsammans tills de är helt sittande och knäpps ihop. Tryck på reservdäcket nyckeln på slitsade slutet av den sammansatta domkraft förlängning tills den sitter på plats.
3.
Leta i hålet i den bakre stötfångaren nära förarens sida av registreringsskylten montering. Sätt domkraften förlängningar, nyckel-änden först, i hålet tills den hakar i däcket lyftmekanism.
4.
Skjut domkraften handtaget på den utskjutande änden av jack förlängning. Rotera jack handtaget i en moturs för att sänka reservdäcket kabeln till marken.
5.
Tryck reservdäcket under bakdelen av trucken. Luta däcket hållaren under av reservhjul kabeln och skjut in den i hålet i centrum ratten i reservhjulet.
6.
Rotera jack hantera medurs för att lyfta däcket. Stanna när reservhjulet kommer i kontakt med undersidan av trucken last rutan. Ta bort domkraften handtaget och tillägg från hålet i den bakre stötfångaren.
7.
Stuva reservdäcket tillbaka nyckeln i handskfacket. Stuva domkraften förlängningar och Jack hantera under huven och dra åt vingmuttern. Stäng huven.

Tips och varningar


 • Om din motor har körts nyligen, försiktig när du tar bort motorrummet monterade reservhjul, eftersom du kan bränns.


 • Relaterade artiklar


  Vad händer om vatten kommer in i bensintanken?
  hur man byter en sida församling spegeln i en Cheva venture
  vad som gör bilen bromsar skrika?
  hur ändrar transmissionsolja i en toyota tundra
  hur man återställer Camry tjänsten ljus
  hur man justerar strålkastarna på en 2000 Grand Am
  hur man byter bakljus på en Volvo V70
  glödlampa typer för bromsarna på en VW Jetta vagn tdi
  hur man väljer vinterdäck
  hur du kör din bil på ett batteri jumper