Hur installerar jag bromsblock på en 1991 toyota corolla?

Hur installerar jag bromsblock på en 1991 toyota corolla?

I 1991 års Toyota Corolla är utrustat med en trumma bromssystem i baksätet som kräver bromsbackar. Det rekommenderas att inspektera Toyota bromsbackar varje 15. 000 miles. Fel skött bromsbackar utgör en risk för, dina passagerare och passagerare i andra bilar på vägarna. Du kan installera skorna ersättningsbromsbelägg på din Corolla med några grundläggande broms kunskap. Att ersätta bromsbackar kan köpas i en lokal Biltema

Du behöver:.
Rörtång
. Domkraft.
Nål-tång.
Skruvmejsel.


1.
Använd en rörtång för att lossa muttrarna på bakhjulen.
2.
Höj bakom fordonet med en domkraft. Placera pallbockar under fordonet för stöd. Hissen punkt på en Toyota Corolla ligger på järnväg längs den nedre kanten av kroppen panelen framför de bakre hjulen.
3.
Slutför ta bort muttrarna med rörtång och dra av hjulen.
4.
bort bromstrumman från hjulhuset. Det kan lätt dras bort med händerna. Om bromstrumman känns fast, placera en skruvmejsel genom tillgång hålet (som omfattas av en gummi plugg) för att skjuta spaken inuti. Medan du håller tillbaka spaken, vrid och dra på trumman.
5.
Koppla den övre våren med ett par nål-tång. För att ta bort fjädern, vrid stift 90 grader. Detta kommer också att ta bort hållaren och våren. Koppla loss nedre våren och ta bort den främre skon.
6.
Ta bort justeringsstroppen baren. Var noga med att lägga ribban ner exakt hur du drog ut den ur församlingen. Installera justeraren baren fel förhindrar att bromsen skor från sittplatser på rätt sätt.
7.
Koppla den bakre sko våren. Detta görs med samma metod som de främre skon våren. Ta bort fjädern, hållaren stift och sko. Bänd C-klippa av stiftet som ansluter parkeringsbromsen spaken bakåt skon. Separera spaken från skon.
8.
Installera justera spaken på ersättning bak skon. Den justering Spaken är kopplad med en fjäder och har en flik som glider in i en kortplats på bromsen skon. Skjut stift parkeringsbromsen spaken genom hålet och tryck på C-klippet på plats för att säkra spaken till bromsen skon.
9.
Montera bakre skon. Fäst pinnen, fjäder och hållare. Slutet på det stift måste passa in i spåret på hållaren. Skjut justeraren bar på plats och installera det främre skon. Installera pinnen, fjäder och hållare för att fästa främre skon.
10.
Montera den övre och nedre fjädrar på bromsbackarna. Skjut trumman på plats.
11.
Placera hjulen på fordonet. Löst Placera muttrarna på hjulbultar.
12.
Höj bakre delen av fordonet något och ta bort domkraften från undersidan av fordonet. Sänk fordonet till marken.
13.
Dra åt hjulmuttrarna på hjulbultar med en rörtång.
14.
Pumpa bromspedalen flera gånger för att ge plats bromsbackarna.


Relaterade artiklar


typer av kylvätska för bilar
hur du vill justera hjulen
hur man byter takbelysning i en 2003 Dodge Grand Caravan
Daewoo Nubira påminner
hur man programmerar 2002 nyckel Toyota 4runner
fordonsindustrin köldmedium laddning instruktioner
hur till låsa upp en 2005 mustang dörr när knapparna är inne
strålkastare bort på en 2002 Deville
hur man byter ett luftfilter på en 1999 Town & Country
Hur byter jag hälften av en nyckelbricka?