vad är rökgasrening används i bilar?

vad är rökgasrening används i bilar?

Många fordonsägare lägga gas behandlingar när de fyller upp att förbättra resultatet av deras bilar. Gas behandlingar anspråk på att rengöra motorn, vilket leder till bättre gas körsträcka, mindre "tröghet" i motorns prestanda och en minskning av motor knackar

bränslesystem Cleaners

En rökgasrening som rengör bränsleinsprutningssystem kan ibland hjälpa äldre fordon med höga miltal. Behandlingen renar skadliga avlagringar från ditt bränsle system och tillåter bränsle för att bränna mer effektivt. Andra behandlingar, allmänt känd som torr gas, är alkohol-baserade och ta bort vatten från tanken för att undvika din bränsleslangen från att frysa och att förbättra prestanda i kallt väder.

Octane Boosters

Vissa gas behandlingar hävdar att stärka oktan i ditt bränsle. Lägga ett oktantal booster kan öka hästkrafter och förbättra prestanda hos fordonet. Vissa oktan boosters är konstruerade för off-road racing eller användning och inte är lagliga för gata bilar.

Varningar

Många biltillverkare försiktighet mot att använda eftermarknaden gas behandlingar, vissa innehåller kemikalier som kan fräta sönder din bränslesystemet. Om du är osäker, tala med din mekaniker eller delar auto återförsäljare för att få råd om bästa åtgärden. I allmänhet, fordon som är nyare eller kör bra behöver inte en gas behandling.


Relaterade artiklar


hur man kan få baklykta trådarna på 2009 subaru skogsbrukare
hur man byter en strålkastare i en Pontiac G6
Vad är högt miltal olja?
hur man kan dra strålkastare locket på en 2003 VW Jetta
Chrysler Town & Country van reservdäcket avlägsnande
hur man återställer ljuset däcket indikatorn på 2006 toyota tundra
hur man byter filter mazda stuga
GMC Sierra påminner
hur man byter glödlampor i en bil
vad som orsakar dystra strålkastare?