såg det i förbigående en Texas bil inspektion

såg det i förbigående en Texas bil inspektion

Du behöver:
rakkniv
. Hårtork (tillval).
Skiftnyckeln (tillval).

delstaten Texas kräver varje bil som skall besiktigas en gång per år. Det finns 18 grundläggande kriterier, som inkluderar bromsar, belysning, horn, speglar, och säkerhetsbälten. Kanske det mest förvirrande kriteriet gäller utsläpp testning. I vissa län måste alla bilar testas. I andra behöver dieseldrivna bilar inte testas.

Bromsar

parkeringsbromsar så snart det tillämpas, bör så förbli utan stöd och släpp helt när de släpps. Inga delar bör sliten eller utsträckt. För den reguljära bromsar, finns det en mängd olika tester. En kontrollerar hur snabbt bilen stannar när man går 20 miles per timme. En annan kontrollerar hur mycket pedal reserven är på bromsarna. Läckage, är falsning, mycket slitna slangar och annan utrustning kontrolleras.

Lights

helljus Indikatorn måste ha en ordentlig byta indikator, inte producera bländande ljus och inte vara ur funktion av någon anledning. Inspektörerna kommer att kontrollera att din registreringsskylt lampa ordentligt lyser din tallrik. Din bil måste ha två röda, bakre reflektorer. Du måste ha två röda stoppljus på bilen, och de måste vara synlig från en räckvidd på 300 meter. Varje bil måste ha två röda bakljus syns från 1. 000 meter. Bilen skall ha två strålkastare. Mitten av varje måste 24 till 54 inches från marken. Dessutom måste de visar objekt 450 meter framför sig.

Horn and Mirrors

Din bil horn inspekteras för ljud och se till att aktivera enheten och ledningar som är i funktionsdugligt skick. Din interiör och exteriör förarsidan backspeglar kommer att inspekteras för att avgöra om de erbjuder en fri sikt och är korrekt monterade utan sprickor.

Säkerhetsbälten och styrning

Första varvet säkerhetsbälten kommer att kontrolleras för en försvagning av tyget eller av bulten förankring. Den styrningen kommer att inspekteras genom att placera bilen på en plan yta så att vrida ratten för att se hur mycket ger är i den. Inspektörerna kommer att kontrollera om något, till exempel en buckla i hjulet väl, stör alla håll. För alla som drivs nondiesel bil finns det också ett utsläpp test som kontrollerar mängden föroreningar som lagts ut av bilen. Även medborgarna i dessa län behöver få sina bilar kontrolleras för utsläpp oavsett bränsletyp. Dallas och kringliggande län, Galveston och omgivande län, Williamson, Travis, och El Paso län

andra inspektion

Om din bil inte klarar provet första gången, behöver du inte oroa dig för mycket. Du behöver bara få reparationer gjorda, föra den tillbaka till samma besiktningsställe inom 15 dagar och din andra inspektion är gratis.


Relaterade artiklar


Parlamentet påminner om Chevrolet banbrytare
hur du tar bort rotorer om 2000 mustang
2001 dodge avlägsnande Durango streck
F150 startnyckeln startar inte
avlägsnande av krom gjutning
bilhandlare checklista
1996 chevy förorts bränslefilter plats
min 1994 Toyota Camry startar inte
hur man kan kontrollera en förrätt magnetventil
Inaktivera passageraren ringklockan bältet i en 2005 Toyota Camry