hur man reparera en strålkastare församling

hur man reparera en strålkastare församling

Bilens belysa vägen och omgivande föremål, så att du kan se under körning under dygnets mörka timmar eller dåliga väderförhållanden. Varje strålkastare består av en glödlampa inneslutna i en församling. Monteringen kan skadas om fordonet träffar ett föremål eller vice versa. Beroende på modell, är strålkastarna församlingar av glas eller plast. Att reparera en sprucken eller trasig strålkastare, måste du byta hela strålkastaren församling

Du behöver:. .
Skruvmejsel
Ersättning strålkastare montering.


1.
Parkera fordonet på plant område, och låta den svalna i 30 minuter. Att låta den svalna förhindrar komponenter blir för heta.
2.
Öppna suffletten och leta upp strålkastare församling som kräver reparation. Kallelse låsringen runt församlingen. Beroende på märke och modell på fordonet, kan låsringen har ett klipp som du lätt kan haka att släppa ringen. Om ingen klipp finns, lokalisera skruvarna som håller ringen. Ta bort skruvarna med en skruvmejsel, och lägg dem åt sidan. Skjut låsringen av monteringsbandet.
3.
Drag ut kontakten på baksidan av strålkastare församlingen. (Kontakten kräver kraft lite för att dra. ) Placera kontakten till sidan.
4.
Skjut strålkastare församling ut ur fordonet. Med de flesta modeller, skjut den framåt. Om strålkastare församling inte tillåter dig att skjuta den framåt, ta bort den från baksidan, se till att inte skada omgivande komponenter. Kassera skadade församling.
5.
Skjut en ersättare församling på plats. Anslut den elektriska kontakten i uttaget på baksidan av församlingen, kontakten kommer på plats. Placera låsringen kring ersättning församling. Sätt tillbaka och dra åt skruvarna för att säkra ringen. Om ringen säkrar via ett klipp mekanism, tryck klippet ner på plats. Upprepa dessa steg för motsatsen strålkastare vid behov. Stäng suffletten.


Relaterade artiklar


hur man byter strålkastare i en 2002 GMC Yukon Denali
hur man byter bromsbackar på en 2000 ford focus
hur du tar bort strålkastarna på en Tiburon GT
hur du vill justera hjulen
hur man kontrollerar kylvätskenivå i en 2001 Ford Taurus
hur man beräknar motortimmar
en 2005 Malibu startar inte
hur man identifierar chevy nummer motorblock
hur man byter en radio på en 1996 Honda Civic
hur man byter en Mercedes C320 kupéfilter