hur man låsa upp en ’95 Cadillac DeVille trunk utan knappar

hur man låsa upp en ’95 Cadillac DeVille trunk utan knappar

The1995 Cadillack DeVille snabel innehåller en nödsituation låsa dra strängen ansluten till insidan lås lås. Om du inte har nyckeln för 1995 Cadillac Deville, kan du komma åt stammen genom att ta bort den övre bakre delen av baksätet och låsa upp bagageluckan från insidan. Denna funktion förhindrar att behöva använda en "Jimmy" eller borra låset för att få tillgång till din trunk
1.
Dra på bakre delen av baksätet med händerna så att den hoppar fritt från inre metall utformningen av fordonet. Sätet fäster vid utformningen med plast klämmorna som Cadillac har tryckt i hålen i ramen. Dra i stolen släpper klämmorna från hål och låter dig ta bort den övre delen av baksätet från bilen.
2.
Tryck ned den bakre delen av sitsen så att den vilar på toppen av den nedre delen av sätet. Denna ståndpunkt hindrar behöva ta bort den nedre delen av sätet för att ta bort den bakre delen helt.
3.
Sträck armen genom ett av hålen i utformningen, och håll i release rep för stammen lås. Den översta har ett plasthandtag som hjälper dig att hitta det.
4.
Dra i repet till pop låset öppet.


Relaterade artiklar


Hur importerar jag en bil från Kanada till New York?
hur man installerar en tredje rad plats i en suv
fabriken rekommenderade däck till en 2002 Jetta diesel
hur reparera en tår i läder tonneau lastbil täcka
Vad gör h / t betyder för däck?
Hur sköter jag om en aluminium släpvagn?
hur man rengör ett bankerna turbo luftfiltret på en 1997 chevy
avlägsnande av ett avgassystem värmesköld
vad som orsakar däck till tå i?
hur man fixar auto bromsar