hur man kan bli av automatisk hagelskador

hur man kan bli av automatisk hagelskador

Om du bor i ett område där stormar köra frodas, kan du ha hagel skador på din bil. Hagelskador kan minska värdet på en nyare bil, speciellt en med låg körsträcka. Detta kan göra det svårt för dig att få det fulla värdet av bilen om du väljer att sälja eller byta in den Skadan kan ses som små runda bucklor på toppen av bilen och kan ringa eller svår. Vissa mindre hagel bucklor kan repareras hemma, rädda dig från att ringa en automatisk kroppen reparera person, vilket kan vara dyrt

Du behöver:.
Hårtork.
Liten träbit.
Hammer.
Drill.
Nail.
Tång.
Auto kropp filler.
Medium-grit sandpapper.
Bättringsfärg.


1.
Parkera bilen utanför i ett öppet område för fem till sju dagar, utsätta den för att den heta solen. Värmen från solen gör att metallen att expandera och hjälpa de mindre bucklor till pop tillbaka ut på egen hand. Detta kommer att arbeta 90 procent av mindre bucklor.
2.
Heat små till medelstora bucklor med en hårtork om du inte kan parkera utanför i solen. Ställ hårtork på hög och håll det tre till fyra inches bort från buckla att sakta värma upp metall. Flytta hårtork i en cirkulär rörelse över buckla så att du inte koncentrera sig på en plats för länge. Lämnar håret torkar på ett ställe för länge kan orsaka att färgen bubbla och smälta.
3.
Ta bort allt som täcker undersidan av buckla, som headliner eller dörrpanelerna. Placera en träbit lite större än buckla på undersidan av buckla, sedan på den med en hammare. Ett par mjuka kranar bör pop buckla ut igen.
4.
Borra ett hål i centrum av större bucklor med en liten borr, sedan placera en spik i hålet från undersidan av buckla. På motsatta sidan, dra i slutet av spiken med en tång för att dra buckla ut. Denna process kommer att kräva att du lapp hålet med kroppen filler låt det torka, sedan sand till en jämn yta innan målning med bättringsfärg.


Relaterade artiklar


hur man byter 1997 bmw strålkastarna
vad som orsakar pipig bromsar på bilar?
tio favoritfärger för bilar
hur du tar bort en klarlack finish
hur man kan minska bullret bilväg
hur man rengör ett luftfilter i en 1992 Nissan 300Z
hur man kan stoppa krom fälg punktfrätning
toyota tundra servicekrav
Var är oljepluggen sitter på min bil?
Hyundai Elantra olja krav