bil lockout verktyg

bil lockout verktyg

Normalt olyckliga bilister förlita sig på tjänster av en låssmed när de befinner sig låst utanför sina fordon. Det finns dock tillgängliga verktyg som människor kan köpa för att enkelt få tillgång till sina bilar, vilket sparar pengar och tid. Dessa verktyg kan vara allt från enkla lås plockar till dörr separera luftpumpar till fullt utvecklad lockout kit.

Pump Wedge

Ett sätt att komma åt ett fordon är genom fönstret. Ett verktyg som hjälpmedel i detta är en pump kil. Pump wedges är uppblåsbara verktyg som glider mellan fordonets dörr och gummilister på dörrkarmen. Pumpen är då pressas, blåsa kilen och separera dörren från karmen, eller nyfikna dörren öppen. Denna öppning låter tillräckligt med utrymme för människor att använda en lång räckvidd och verktyg för att låsa upp bilen. Pump kilar kan också användas i nödsituationer.

Lås val

Lås plockar kan vara den mest enkla och prisvärda verktyg för att ha till hands när bilister befinner sig utestängd av sina fordon. Plektrum som Auto Jigglers är tillverkade av rostfritt stål och utformas så att personer kan plocka billås snabbt och enkelt. Enligt Lock Pick Shop, veta hur man ska dyrka upp ett lås inte är skyldig att effektivt använda Auto Jigglers.

Jiffy-Jak

Enligt försäkrade Lock Tool Supply, öppnar Jiffy-Jak effektivt 80 procent av alla fordon. Det fungerar ungefär som en kil pump, men är gjord av plast som inte skrapar eller chip ens bil. Det fungerar genom att tillåta bilister att öppna en liten lucka mellan dörren och karossen. Sedan kan bilister använda en längre lockout verktyg för att låsa upp bilen och återfå posten.


Relaterade artiklar


hur man installerar Toyota Tacoma klädslar
hur man byter ett däck för chevy Tahoe
hur man spola & fylla en Nissan system gräns kylvätska
hur man gör en vätska kolla på en 6-växlad växellåda i ett F150
hur du tar bort en GSX-R kedja
hur man byter en sida församling spegeln i en Cheva venture
hur man kilar storlek hjul
hur man väljer en förlängd garanti för din begagnade bil
Hur man testar bil vax för vatten beading
felsökning värmesystemet för en Chevrolet lumen