Inaktivera en överenskommelse 1997 larm

Inaktivera en överenskommelse 1997 larm

Billarm kan vara din bästa vän när de jobbar ordentligt men kan vara en mardröm när de går bort av misstag. Problemet kan göras ännu värre om du inte kan stänga av ditt larm. 1997 års Honda Accord, som de flesta bilar, har en enkel fix på detta problem: bara koppla bort bilbatteriet. Detta kommer att stänga av strömmen till larmet och få den att återställa

Du behöver:. .
Handskar
Wrench.


1.
Slå av strömmen till din bil. Du kommer att arbeta under huven på din Accord. Som sådan vill man att allt ska vara avstängd.
2.
Använd en skiftnyckel för att koppla bort fäst vid den negativa polen på batteriet. Detta kommer att stänga av all kraft till din bil och stänga av larmet.
3.
Fäst terminalen till batteriet efter en minut. Du får vänta denna tid så att larmet återställs.
4.
Upprepa steg 1 till 3 om larmet tänd. Denna gång, koppla bort batteriet i flera minuter för att säkerställa att larmet har tillräckligt med tid att återställa. Merparten av tiden, dock bör larmet återställs efter bara en minut.

tips och varningar


 • koppla bort batteriet kommer göra att du förlorar förinställningar på radiostationer. Skriv stationerna ner innan du kopplar bort batteriet. Du måste programmera dem i radion igen.
 • I sällsynta tillfällen kommer larmet på 1997 Accord fortsätta att gå av även efter att du följer dessa förfaranden. Du måste ta bilen till en mekaniker eller återförsäljare för att lösa problemet om det kvarstår.
 • Ge din bil hinner svalna om ditt larm utlöses efter körning. Motorn är varm och du kommer att öka chanserna att bränna dig själv om du inte tillåter din bil får svalna.


 • Relaterade artiklar


  hur man beräknar bromsverkan
  hur man byter arm vindrutetorkare på en 2000 Jeep Grand Cherokee
  hur du ändrar bromsbelägg på en 1990 2.9l Ford Ranger
  vad som orsakar dystra strålkastare?
  hur du vill justera hjulen
  fordonsindustrin fälg reparation
  Stämma specifikationer för en 1967 Pontiac 326 CI
  hur man kan räkna utväxling på däckstorlek
  hur du tar bort den främre navmuttern från en 2002 ford explorer
  hur man byter Subaru Legacy luftfiltret