vad är en Motor Trend jumpstart kompressor?

vad är en Motor Trend jumpstart kompressor?

Motor Trend Jumpstart Compressor är en enhet som både kan få fart på en bil med ett dött batteri och pumpa ett punkterat däck. Motor Trend Jumpstart Kompressor säljs av en rad olika återförsäljare

rivstarta

Motor Trend Jumpstart Compressor kan användas för att ge skjuts en bil med dött batteri. Den skjuts funktionen ger upp till en 700 amp topp uppsving via anslutna kablar, fullständig bruksanvisning medföljer enheten.

Luftkompressorns

Motor Trend Jumpstart Compressor fungerar som en kompressor som levererar upp till 260 pounds per kvadrattum av tryck och kan användas för att pumpa platt däck. Den kan också användas för att blåsa upp luftmadrasser, bollar, pool leksaker, etc.

Övriga funktioner

Motor Trend Jumpstart Kompressorn är försedd med två LED-arbetsbelysning som kan ge ljus under krissituationer liksom för andra syften. Enheten ger också två DC uttag som kan användas för att ladda mobiltelefoner eller använd enhet som ansluts till en standard bil cigarettändare.

Hur det fungerar

Motor Trend Jumpstart Kompressorn laddas via en konventionell vägguttag med den medföljande sladden. Efter det inbyggda batteriet är laddat, kan enheten vara kvar i fordonet tills det behövs.


Relaterade artiklar


hur man justerar strålkastarna på en 2000 Grand Am
hur ändrar transmissionsolja i en toyota tundra
hur rinna transmissionsolja på en 1999 GMC Sonoma
Keyless inträde programmet instruktioner
Hur återställer jag datorn för utsläpp på en 2001 Honda Odyssey?
vad som menas med broms blekna?
min 1971 chevy truck startar inte
hur man byter en kupéfilter på en Honda Element
hur man återställer däcket varningen i en Suzuki SX4
hur man återställer maint ljus på en 2007 corolla