symtom som tyder på KUGGSTÅNG problem

symtom som tyder på KUGGSTÅNG problem

bilar har funnits i över ett sekel. Teknologiska framsteg har lett till så många delar och bitar som installeras i moderna fordon att när ett problem uppstår, blir det svårt att upptäcka. Många rattar bestå av rack och drev, som tillsammans med en inre styrstag att tillåta styrning funktionalitet och kontroll. En ägare kan använda flera symtom för att diagnostisera kuggstångsstyrning frågor.

Loose Känsla

En "lös" känsla i ratten är ett vanligt symtom. Du kan oftast känna det samtidigt som du vrider ratten fram och åter. Symptomet betyder i allmänhet att ett problem med inre Dragstång uttag, som kan vara slitna och behöver bytas.

Ratt Wandering och däckslitage

Ratt vandring kan tyda på slitna inre styrstag uttag, vilket orsakar problem i racket och drev styrning. Titta på den noga, eftersom det också kan bero på helt orelaterade frågor, såsom en förskjutning av däck. Däckslitage kan också tyda på problem i kuggstångsdrivna, men det kan också bli följden av en förskjutning av däck, liksom andra frågor däck, däribland problem lufttryck.

Hard Styrning

Inte bara kan lösa styrningen ange rack-och drev, men "hård" styrning kan också fungera som en indikator. Uppleva hård styrning kan tyda på korroderade inre slips uttag. Över efterdras uttag kan resultera i liknande symptom också. De kan också tyda på problem med bindande för strut med plattor, samt lägre kulleder.

Buller

Trots att buller kan betyda en massa saker när det gäller fordon, kan det signal potentiellt Kuggstångsstyrning frågor. Slitna inre styrstag uttag kan producera buller i rattstången. Buller kan också uppstå genom dålig rack bussningar och kan också visa på behovet av oket anpassning på den kuggstångsdrivna kolumn.


Relaterade artiklar


1991 Camero bränslefilter borttagning instruktioner
hur man rengör ventiler bil luft
felsökning av en fantom bil larm
Vad gör en melodi upp omfattar till en 2000 saturn L200?
hur man återställer den återstående oljan livet efter ett oljebyte i en Cheva vårdagjämningen
Stämma specifikationer för en 1967 Pontiac 326 CI
hur du ändrar bromsbelägg på en Ford F150
Varför skulle en fläkt inte köras på en 2001 Jeep Cherokee?
hur man startar en TDI diesel på vintern
hur man byter bromsbackar på en 2000 ford focus