hur man återställer lampan bromsen varningen på MINI Cooper S

hur man återställer lampan bromsen varningen på MINI Cooper S

Mini Cooper är utrustad med en färddator som ger dig information om din resa, de olika system i bilen och miljöförhållanden. Med en sådan uppsjö av information tillgänglig kan det vara förvirrande när en varningslampa som bromsljus lysa. Bromsen Indikeringslampan kan indikera en mindre villkor att du kan hantera på egen hand eller det kan vara ett resultat av stora problem som kräver professionell reparation
1.
Undersök varningslampan och avgöra hur många indikatorlampor lyser. Det finns två möjliga lampor för broms varningar. På toppen av både varvräknare och hastighetsmätare finns en rund lampa som tänds med ordet "bromsen. " Längst ner på varvräknaren är en stor tom ruta som kan lysa upp med broms symbol, som är en inringad utropstecken omgivna av parenteser.
2.
Frigör parkeringsbromsen om "broms" varningslampan är den enda lampan som lyser. Denna lampa indikerar parkeringsbromsen är ilagd.
3.
Kontakta en Mini återförsäljare eller leverantör så snart som möjligt om både "Bromsen" och bromsen symbolen lamporna är tända. Om de lyser i gult, tyder detta på kullen hjälpa funktionen, som stoppar bilen på plats när fotbromsen släpps, har misslyckats. Om lamporna lyser upp i rött, antingen bromsvätskan är för låg eller bromsbeläggen är slitna och behöver bytas ut. Båda villkoren kräver service och lamporna återställs automatiskt när villkoret är löst.


Relaterade artiklar


hur till check transmissionsolja i en 1999 Mitsubishi Galant
1992 Chevrolet Silverado spegel monteringsanvisningar
hur man roterar Buick däck-talet bil
hur man tråd en 24V generator
hur man byter batterier i en VW nyckel
hur man kan kontrollera transmissionsolja på en 2003 vw GTI
anpassningen specifikationer för 1965 Chevy Nova
hur man hittar en silver målad Honda spegel ersättning förare
Toyota Previa strålkastarenheten installation
hur man kan stoppa överdriven oljeanvändning och konsumtion i en bil