hur du justerar 1999 strålkastare Ford Expedition

hur du justerar 1999 strålkastare Ford Expedition

Felaktigt inställda strålkastare på 1999 Ford Expedition, kan göra det svårt för dig att se vägen framför dig på natten, och kan lysa i ögonen på mötande trafik och orsaka en olycka. Du bör kontrollera strålkastarna var 12 månader för korrekt placering och syfte, samt varje gång du har front arbete eller installera en ny strålkastare

Du behöver:.
Maskeringstejp
. Wrench.


1.
Parkera Expedition på en plan yta sex till åtta inches bort från en tom vägg, t. ex. en garageport. .
2
Placera tre remsor av maskeringstejp på väggen, skapar tre lodräta rader. En markering mitt på expeditionen och en märkning vertikala mitten av varje strålkastare

3.
Placera två remsor av maskeringstejp på väggen horisontellt, märkning den horisontella mitten av varje strålkastare.
4.
Säkerhetskopiera dina Expedition cirka 25 meter från väggen, och se till att centrum vertikala bandet linje på väggen är även med i mitten av fordonet. Sätt på låg-vägbelysning och stäng av motorn.
5.
Öppna huven och leta reda på två justeringsbultar på baksidan av varje strålkastare. På båda sidor, är de justeringsbultar ligger på nedre invändigt hörn och på den övre yttre hörnet.
6.
Vrid justeringsbultar medurs med en skiftnyckel för att höja ljuset från bilen och moturs för att sänka strålen. Justera tills den ljusaste delen av varje stråle lyser ungefär två inches under den horisontella band linjen och två inches insidan av vertikala band linjen.
7.
Sätt på hög vägbelysning. Justera strålkastarna tills balkar centrum vertikalt på den vertikala band linjen, och en tum under den horisontella band linjen. Det är mer viktigt att din låga vägbelysning glans korrekt, så om det finns en diskrepans mellan de två justeringar, använda rätt halvljus justering.


Relaterade artiklar


hur man byter olja på en Mercedes C240
hur man kilar storlek hjul
Hur berätta om en motor får tillräckligt med olja
Subaru Legacy 2,5 luftfilter plats
hur ändrar bränslepumpen relä säkring på en 1991 Chrysler Imperial
hur man programmerar om en 1999 dator Ford Expedition
hur man installerar spets på en ratt täcka
hur man installerar ett rådjur larm om ett fordon
nivåerna av däckslitage
förståelse fordonsindustrin elektriska kopplingsscheman