Vad betyder den blinkande knappen skylt på instrumentbrädan i min Nissan Serena betyder?

Vad betyder den blinkande knappen skylt på instrumentbrädan i min Nissan Serena betyder?

Nissan använder en blinkande knapp bild att förmedla information till föraren om antingen dörrarna låsas upp eller om själva nyckeln. Åtgärda det här problemet sällan kräver underhåll på en verkstad

Typer

En viktig skylt på en Nissan Serena kan vara röda eller gröna och fast eller blinkande. Instrumentpanelen blinkar en röd nyckel tecken när bilen är avstängd och dörrarna låses upp och en solid röda knappen om bilen är avstängd med låsta dörrar.En blinkande grön nyckel tecken visas om batteriet i nyckeln behöver bytas.

Solutions

Den röda knappen skylt med tändningen informerar passagerare om dörrarna är låsta. Detta tömmer inte ut batteriet och det är en normal funktion på Nissan Serena.Den blinkande grön nyckel betyder att batteriet behöver bytas ut. Den Serenas nyckelbricka har en switch som låter dig ta bort metallen nyckeln. Då fob kan popped öppna med en liten skruvmejsel. Det gamla batteriet kommer att märkas med sin typ, som sannolikt C +.

Felsökning

En försäljare eller reparationsverkstad kan diagnostisera andra frågor om Serena har en oförklarad blinkande knapp tecken. Om en röd blinkar med låsta dörrar, kan det finnas ett hinder i en dörr. Om en blinkande grön nyckel kvarstår kan det vara problem med tändningen viktigaste sensor.


Relaterade artiklar


bil reningsprocess
hur du gör din egen olja klistermärken förändring påminnelse
hur du vill justera hjulen
mustang 5,0 vridmoment specifikationer
Felsökning gamla bil larm
hur du tar bort en GM batteri
hur man byter tändstift på en Honda
hur du tar bort olja slam från utsidan av en motor
Parlamentet påminner om Chevrolet banbrytare
hur man programmerar en Nissan skurk transponder nyckel