1992 Chevrolet Silverado spegel monteringsanvisningar

1992 Chevrolet Silverado spegel monteringsanvisningar

Backspegeln på 1992 Chevrolet Silverado fastnar på vindrutan med en metall knapp som Chevy bifogas glaset med lim under produktionen av bilen. Över tid kan limmet försvaga grund av ständiga strålningen från solen. Om limmet försvagas till den grad att obligationen inte kan stå emot vikten på spegeln, då både spegeln och metall knapp kan ramla av vindrutan. Körning utan din backspegeln utgör en säkerhetsrisk, så ersättning prioriteras.

Du behöver:
Marker
. Rakblad.
Insexnyckel set.
Backspegeln reparationssats.


1.
Placera en "X" på utsidan av fönstret på den plats där vidhäftning med en svart markering. Detta gör att du kan hitta rätt plats där för att montera spegeln när du rensa upp i gamla limmet.
2.
Skrapa gammalt lim från insidan av Sliverado vindrutan med en rakblad. Håll rakblad på en 45-graders vinkel mot glaset för att minimera risken för att repa vindrutan. Undvik mejsling glaset med hörnen på rakbladet.
3.
Ta bort stoppskruv från basen på den inre backspegeln genom att vrida skruven moturs med en insexnyckel. När du tar bort stoppskruv, släpper det tryck på metall knappen som sitter inne i botten av spegeln. Skjut metall knappen ut spegeln med fingrarna.
4.
Skrapa gammalt lim från metall knappen med rakblad och sedan torka det rent med spritsudd i backspegeln reparationssats. Placera en prick på sidan av knappen som du tog bort limmet med en svart markering att notera vilken sida du kommer att limma på vindrutan.
5.
Torka av monteringsplatsen på vindrutan med spritsudd som i backspegeln reparationssats. Låt alkohol att försvinna.
6.
Coat sidan av metall knapp du märkt med prick med limmet som i backspegeln reparationssats. Placera knappen på insidan av vindrutan, vid platsen för din "X" märke. Håll knappen mot vindrutan under minst en minut. Låt limmet härda i 30 minuter innan nästa steg.
7.
Placera basen på Sliverado s backspegeln på vindrutan, direkt ovanför knappen.
8.
Skjut basen av spegeln nedåt till knappen. Knappen har ett spår skärs i varje sida. Basen i spegeln glider över knappen och kanterna på basen bilden bakom knappen, i spåren. Detta gäller spegeln mot vindrutan.
9.
Säkra spegeln till knappen genom att föra in stoppskruv i botten av spegeln och sedan genom att dra åt den med insexnyckel.

Tips och varningar


 • Du kan köpa spritsuddar och lim som kommer i reparationssatsen separat. Om du väljer att göra så se till att du köper självhäftande konstruerade för att klara konstant höga temperaturer som framrutan blir mycket varmare än temperaturen utanför bilen.


 • Relaterade artiklar


  orsaken till en skrikande generator remskiva
  Hur återställer jag datorn för utsläpp på en 2001 Honda Odyssey?
  hur reparera den tredje bromsljuset i en förort
  Hur man testar marken när ledningarna bilelektronik
  2006 chevy truck påminner
  Vilka är symtomen av ett smutsigt bränslefilter i en bil?
  hur man byter strålkastaren på en Hyundai Sonata
  hur man byter förarsidan spegel på en 2001 Toyota Sienna
  hur man kan anpassa en Toyota bälte
  hur man kan stoppa överdriven oljeanvändning och konsumtion i en bil