1965 mustang anpassningen specifikationer

1965 mustang anpassningen specifikationer

från 1965-modellen år var den Mustang första hela året av produktionen. 1965 års Mustang fanns med endast en sexcylindrig motor och tre varianter av en åtta-cylindrig motor. Den Mustang framfjädringen innehöll ett antal komponenter som kan justeras för att ändra placeringen av framdäcken, dvs anpassning. Även om komponenterna är ganska lätt att komma åt när framhjulen har tagits bort, kan bilen inte korrekt anpassas utan fabriken specifikationerna.

Caster

Om Mustang är utrustad med en sexcylindrig motor, är det hjul inom 0 till 2 grader. Ett hjul vinkel på en är optimal. Om bilen är utrustad med en åtta-cylindrig motor, är caster inom -1 och +1 grader. Ett hjul vinkel 0 är optimal.

Camber

cambervinkel är densamma, oavsett vilken typ av motor. Camber är mellan -1 /4 och +1-1/4 grader. Den optimala cambervinkel är +1 /2 grader.

Toe-in

toe-in specifikationen är densamma, oavsett vilken typ av motor. Den toe-in på en 1965 Mustang är 7 /32 av en tum.

Toe-out

Om Mustang är utrustad med en sexcylindrig motor, är toe-out på det yttre hjulet 19-1 /8 grader om de är utrustade med manuell styrning och 20-1/8 grader om de är utrustade med servostyrning. Om Mustang är utrustad med en åtta-cylindrig motor, är toe-out på det yttre hjulet 18-7/8 grader. Toe-out på Inner Wheel är densamma, oavsett typ av motor, vid 20 grader.


Relaterade artiklar


säkringsboxen plats i en Ford kontur v6
hur man byter en sensor luftflöde på en 2000 toyota Avalon
hur du lagrar en jeep sufflett
hur man byter A / C-filter i en 2002 Honda Odyssey stuga
Var är PVC ventil placerad på en Toyota Prius 2002?
hur man byter strålkastare i en 2002 GMC Yukon Denali
hur man byter en strålkastare i en Pontiac G6
hur man byter packning för ventilkåpa på en E46 BMW
hur man kommer åt dörrlåset på en saturn ion
hur ändrar vätskan servostyrning i en 1999 Dodge Ram 2500