hur man installerar en dragkrok

hur man installerar en dragkrok

Dragkrokar är tunga metall krokar som kan fästas på din bil för att möjliggöra enkel Anlägga ett dragfordon spärr. Medan vissa bilar kan komma med dragkrokar redan på plats, kan du enkelt installera en krok på din bil även om den aldrig hade en. En dragkrok kan monteras på främre eller bakre stötfångare av din bil med liten ansträngning eller före mekaniska erfarenhet från din sida. Instruktionerna nedan för att installera det på den främre stötfångaren

Du behöver:.
Domkraft
. Pallbockar.
Insexnyckel.
Wrench.
Marker.
Borrmaskin.
u00BD-tums självstartande lite.


1.
Parkera bilen och höja fronten med en domkraft. Vila bilen på pallbockar för att säkra bilen. Se till att du lyfter bilen tillräckligt för att kunna glida under och komma åt de delar där.
2.
Öppna huven så att du kan komma åt att behålla bultarna som håller toppen av stötfångaren täcka på bilen. Avlägsna dessa bultar med en insexnyckel.
3.
Ta upp på stötfångaren locket och ta ut skruvarna som går genom målade delen av locket. Du kanske inte behöver ta bort alla bultar, beroende på bilmodell.
4.
Ta av hjulet väl täcker med en skiftnyckel för att avslöja de inre bultarna stötfångaren täcka. Lossa skruvarna på insidan av hjulet brunnar som är säkerhet stötfångaren täcka.
5.
Skjut under bilen och ta bort skruvarna på undersidan av bilen. Försiktigt bända sidan av locket på och dra ur kontakten ansluter skalbelysningen till bilen.
6.
Håll dragkrok mot undersidan av metall stötfångaren och spåra hålen borras in i den med en markör. Gör en markering på framsidan, vertikala sidan av stötfångaren så att du kan komma åt bultarna som kommer att gå igenom kroken.
7.
Borra hål som du markerat på undersidan av stötfångaren med en borrmaskin och en självstartande u00BD-tums borr. Borra ut märket på framsidan av stötfångaren så att du kan nå in och dra åt muttrarna när bultar skall införas.
8.
Placera en bricka över vart de borrade hålen på undersidan av stötfångaren och trycka dem på plats med dragkrok. Sätt i bultarna genom kroken och brickorna i hålen i kofångaren.
9.
Trä nötter över ändarna på bultarna genom tillgång hålet i framför stötfångaren och dra åt dem en skiftnyckel.
10.
tillbaka stötfångaren täcka och täcka toppen och alla bultar som håller den på plats. Sätt hjulet väl täcker tillbaka in i brunnarna.

Tips och varningar


 • Många dragkrokar kommer att möjliggöra placeringen på olika djup längs stötfångaren, så experimentera med olika positioner.
 • Installera inte en dragkrok om inte bilen har befogenhet att hantera oavsett belastning du vända dig till den.


 • Relaterade artiklar


  hur man läser lug nut mönster
  hur du väljer rätt däck för platser med vinter snö
  hur du lägger till köldmediet 134a till den port på en 1999 Jeep Grand Cherokee
  hur man får repor av din bil
  hur man byter en ventil packning på 1999 BMW 323i
  Inaktivera passageraren ringklockan bältet i en 2005 Toyota Camry
  hur man byter en främre stag på en BMW 330ci
  avlägsnande av krom gjutning
  Hur testar jag en switch bromsljus?
  hur man polera aluminium fälgar