hur man installerar 1984 camaro strålkastare

hur man installerar 1984 camaro strålkastare

1984 års Camaro kom utrustade med strålkastare strålkastare som är konstruerade för att bytas som en enhet. Nästan alla fordon som säljs i USA innan 1990-talets början användes slutna vägbelysning, vilket gör dem en gemensam fixtur amerikanska vägarna. Dessa enheter kan hittas på nästan alla bildelar butik för ett mycket överkomligt pris. Installera slutna halvljus är en enkel uppgift som bara tar några minuter

Du behöver:.
Strålkastare strålkastare, helljus
. Sealed beam strålkastare, halvljus.
Stjärnskruvmejsel.


1.
Slå på Camaros halvljus och höga ljus stråle. Öppna huven och leta reda på icke-fungerande strålkastare. Den höga balken strålkastarna kommer att vara på den innersta delen av monteringsplatsen och halvljus strålkastarna kommer att vara på yttersta sidan.
2.
Lossa fästskruvarna som håller strålkastaren på plats med en stjärnskruvmejsel. Dra strålkastare från monteringsplatsen. Leta reda på grå kontakten på baksidan av strålkastare och dra ut den strålkastare för hand.
3.
Installera lämplig helljus eller halvljus strålkastare genom att skjuta in den i monteringsplatsen. Anslut den grå kontakten till strålkastare innan sittplatser det helt i monteringsplatsen.
4.
Sätt tillbaka fästskruvarna för strålkastare. Testa strålkastarna genom att slå på och halvljuset inställningar på strålkastare omkopplaren.

Tips och varningar


 • Försök inte ta bort en varm strålkastare. Låt alltid den svalna i några minuter för att minska risken för allvarliga skador.


 • Relaterade artiklar


  hur du återställer datorn i en 2007 Dodge Charger
  hur man mäter ett spår på ett fordon
  hur reparera en Hyundai strålkastare
  hur man kan anpassa en bakbroms på en saturn ion
  reparationer som behövs för min bil med 90.000 miles
  hur man byter bromsbelägg i en Lexus RX300
  hur man byter en värmare kärna på en 1988 bronco II
  Felsökning varför torkarbladen inte kommer att fungera
  hur kontrollerna av hjulinställning
  hur man kontrollerar oljan i en ’98 Jetta med en manuell växellåda