exteriör färg alternativ för en 2007 Mazda 3 4-dörrars halvkombi

exteriör färg alternativ för en 2007 Mazda 3 4-dörrars halvkombi

Du behöver:
Sealed beam strålkastare, helljus
. Sealed beam strålkastare, halvljus.
Stjärnskruvmejsel.

Bil färg kan återspegla en förares personlighet och påverkar bilens andrahandsvärde. Mazda 3 fyra-dörrars halvkombi är en kompakt bil som tillverkas i Japan, först infördes i 2004 års modell. 2007 års version av kombi finns i Sport, Touring och Grand Touring trim. Det var under denna årsmodell att flera nya exteriörfärger infördes.

Mica Finishes

Mica är ett kristallint mineral som läggs till bil färg för att ge en bil en blank och skimrande, pearlized finish. När bilen betraktas från olika vinklar, kan olika nyanser ses. Mazda3 fou-dörrars halvkombi erbjuds i fyra glimmer alternativ: Black Mica, en dämpad svart som inte är lika levande som metalliska svarta, Crystal White Pearl Mica, en ljus, skimrande vit som har en något grå nyans, Aurora Blue Mica, en kul, medellång och mörkblå. och Phantom Blue Mica, ett medium till mörk blå som är mörkare än Aurora Blue Mica

Galaxy Grå

Galaxy Gray ersätter Mazda 3 halvkombi tidigare, lättare Titanium Gray. Detta är mörkare än Sunlight Silver Metallic och har en blank yta.

Fantomen Purple

En exotisk bil färg, skulle Fantomen Purple beskrivs bäst som en mörk lila-röd med en glänsande finish. Denna färg gör Mazda 3 fyra-dörrars halvkombi ser mer seriös och sofistikerad.

Sunlight Silver Metallic

Metallic billack innehåller aluminium flingor för att ge bilarna en mycket uppenbar glans. Solljuset Silver Metallic visas som en ljusgrå med en trevlig lyster. Det är lättare än Galaxy Gray.

True Red

Rött är en kraftfull bil färg, ofta förknippas med sportbilar. Mazda 3 halvkombi var tänkt att idrotten True Red. En edgy, ljusa medellång röd är denna färg avsedd för sportiga bilar.


Relaterade artiklar


hur man dra generatorn remmen på 350Z
hur man gör en växelspaksknopp
min 2000 Pontiac Bonneville startar inte
hur en drivlina retarder fungerar
hur man fixar sqeaky bromsar
hur man byter passat strålkastarna enheter
hur till förbifartsleden katalysator
Hur man sköter om en ljus aluminium slitbanan verktygslådan
hur man kan spara bränsle / gas som din körning
gör-det-själv-disk broms byte på en GMC safari awd