broms svarv definition

broms svarv definition

När har dina bromsar klart kommer bilverkstad försöka förvandla dina rotorer och inte ersätta dem, du sparar pengar. Om det kan, kommer det att placera rotorer på en broms svarv och dyka upp igen dem när du byter ut bromsbeläggen

Funktion

En broms svarv är en specialitet maskin som används för att slå rotorer för fordon. Med tiden blir ytan av rotorer urkärnade och gropiga och måste återuppstått för mjukare inbromsning. En broms svarv använder ett specialiserat verktyg för att skära bort den gamla ytan, vilket ger en fin, slät yta för bättre bromsförmåga.

Betydelse

Trots att det är möjligt att vända en rotor på en bänk svarv, har en broms svarv specialiserad verktyg och annan utrustning som effektiviserar processen. Bromsen svarv förhindrar konstant utbyte av rotorer som de börjar bära ner efter år av användning.

Överväganden

Det måste finnas tillräckligt med material kvar på rotorn för att använda en broms svarv att skapa en ny yta. När rotorn har förvandlats till under tillverkarens specifikationer, måste den bytas ut, så en mätning av sin tjocklek med en mikrometer viktigt innan du försöker aktivera en rotor på en broms svarv.


Relaterade artiklar


för däckstorlek p185/75 r14 hur ser p står för?
bilklädslar tips
felsökning av en bålgeting 473t bil larm
hur man byter köldmedium i en Subaru Forester
hur kontrollerna av transmissionsolja på en 2002 impala
billack chip förebyggande
hur man förhindrar min bil fönster från imma upp hela tiden
hur du tar bort strålkastarna på en Tiburon GT
hur man installerar vinter vindrutetorkarna på en 2007 Camry
hur man byter ett luftfilter på en 1999 Town & Country