Tips för rengöring fälgar på en bil

Tips för rengöring fälgar på en bil

Det är något glänsande fälgar som låter dig veta en bil på rätt sätt bibehålls och vårdas. Få den perfekta glans kan vara både estetiskt tilltalande och även öka livslängden på din hjul. En liten armbåge fett och några knep kan hålla dina fälgar fläckfri.

Nedvarvning

Innan du applicerar renare, se till att dina fälgar och däck har svalnat från att köra. Tillämpa renare till heta fälgar och däck kan lämna fula fläckar. Spraya inte hjulen med kallt vatten för att påskynda denna process, som kan skada bromsarna.

Cleaner

Köp rätt typ av rengöringsmedel för hjulen. Använd denna renare för dina fälgar och hjul. Rengöringsmedel med starka rengöringsmedel bör undvikas, eftersom de så småningom försämras dina däck. Om du är osäker på vilken typ av däck du har, det finns rengöringsmedel som är säkra att använda på alla hjul.

Reningsprocess

En liten rund borste kan hjälpa dig att komma in i minsta mest intrikata delar av din fälg och se till att fälgarna är ordentligt rengjorda. Skrubba mellan ekrarna och runt bromsok. Denna första skurning bort alla bromsdamm som har ackumulerats över tiden. Spray några hjul renare när du skrubba bidra till att undanröja återstoden, men aldrig låta renare att torka på dina fälgar.

Skölj och upprepa

Skölj fälgar med rent, kallt vatten för att avlägsna de återstående hjulet renare. Använd en mjuk, torr tvättlapp att torka dem. Detta förhindrar vatten fläckar från att visas. Om din bil har aluminiumfälgar, använd en separat fälg renare att öka sin glans.


Relaterade artiklar


Hur testar jag en switch bromsljus?
Vad är högt miltal olja?
hur de ska rikta strålkastarna på 2000 toyota Celica
hur man använder klämmor vajrar
en checklista för en bil säkerhetsinspektion
effekter av temperaturen i ett lastbilsdäck på sitt liv
hur man spola & fylla en Nissan system gräns kylvätska
hur man byter bränsle filter på en Cheva pick-up
gör vattnet svalna en motor samt kylvätska?
hur man rengör ventiler bil luft