Hur byter jag hälften av en nyckelbricka?

Hur byter jag hälften av en nyckelbricka?

Även nyckelbrickor som regel bestående, olyckor händer. Om du befinner dig med en halv nyckelbricka kan du ersätta den saknade hälften (vanligen undersidan) helt enkelt. Du måste köpa en ny nyckelbricka täcka för att göra det, eftersom de inte säljs i halvor. Du kan antingen hitta en exakt matchning för fabriken utfärdade fob eller ersätta hela din fob täck med en snygg individuell en. Hursomhelst kan du köpa vad du behöver reparera din nyckelbricka snabbt och effektivt utan att spendera en hel del pengar.

Du behöver:
Canned Air
. nya nyckelbricka täcka.
liten skruvmejsel.


1.
Skydda din fob elektronik genom att placera den i en liten plastpåse tills du får ett nytt lock. Detta kommer att skydda fob s kretsar från damm, smuts och viktigast av allt, fukt. Om kretsen av din fob är skadad, då du kommer att behöva ersätta hela fob via en återförsäljare eller en låssmed. Plastfolie fungerar ganska bra för att hålla din nyckelbricka från att skadas.
2.
Bläddra online för en nyckelbricka täcka som matchar märke och modell på din bil. Online sökmotorer som shopping. google. com avslöja många källor säljer fob täcker. Fob täcker finns också på butiker automatisk del.
3.
Lossa de återstående fob locket, när din nya anländer. Försiktigt hantering av kretsarna, blås den ren med konserverad luft, rotera den så att du rent båda sidor. Sätt in den i nya fob täcka och följa tillverkarens anvisningar. Vissa kommer knäppa på, andra kräver en liten skruv som ska placeras på baksidan av fob.
4.
Testa din nyckelbricka på din bil.

tips och varningar


 • Om du av någon anledning din nyckelbricka inte fungerar när du har fäst den nya kåpan, titta i din instruktionsbok för anvisningar för att programmera fob. Instruktionerna ska anges under rubriken "nycklar".
 • Passa på att byta ut batteriet. En ny kostar bara några dollar och kommer att bespara dig besväret att öppna fob igen och ersätter den vid ett senare tillfälle.
 • Om du inte kan hitta en liten skruvmejsel, användning i slutet av en nagelfil från ett par nagel Clippers.
 • flesta huskurer för ett brutet nyckelbricka föreslår att du använder lim eller värme plasten att smälta båda sidorna tillsammans. Dessa metoder är oklokt eftersom de kan skada elektroniken och är inte värt besväret när en ny nyckelbricka täcka är så billig och lätt tillgänglig.


 • Relaterade artiklar


  Hur tar jag bort förarsidan panel på en 2002 ford van?
  Classic Car kaross tips
  hur du tar bort en eurovan batteri
  hur man spola & fylla en Nissan system gräns kylvätska
  hur till låsa upp en bil med Keyless fjärrkontroll via telefon
  hur man byta däck på en enklav
  hur matcha ett däck med fälg
  hur du lägger till kylarvätska i en 2005 chevy Uplander
  hur du tar bort avslutande arm bussningar
  hur man byter en termostat i en skåpbil