hur man sätter på däcket länk stil snökedjor

hur man sätter på däcket länk stil snökedjor

Vägar kan bli hala snabbt i snö. Dessa körförhållanden resulterar ofta i olyckor och i fordon bli stående och inte kan flytta. Körning i snön och isen kräver särskilda försiktighetsåtgärder, varav en är att använda snökedjor på dina bildäck. Snökedjor, som också kallas slirskydd, bifogas däcken på ett fordon för att öka dragning i snö. Installera länktyp snökedjor kräver övning och tålamod

Du behöver:.
Link kedjor typ snön.


1.
Parkera fordonet på en nivå område, se till att det finns tillräckligt med utrymme runt fordonet att lägga ut din snökedjor och verktyg. Se till att motorn är avstängd och nödbromsen har tillämpats.
2.
Lägg ut kedjor på marken, rullade ut framför däcket de kommer att installeras på. Lägg dem på framsidan däck för främre fordon fyrhjulsdrift, och på baksidan däck för bakhjulsdrift. Se till att början av kedjan är i kontakt med däcken och att kedjan är anlagd på en rak väg för däcket att rulla fast vid.
3.
Kör fordonet långsamt och försiktigt på kedjorna. Om möjligt, ha någon att vägleda dig när du kör över kedjorna att se till att du har centrerat däcket över kedjan. Stäng av motorn och återanvända i nödbromsen.
4.
Anslut kedjor. Drag kedjan slutar över toppen av däcket från båda ändarna så att de två ihop. Fäst stängningsmekanismen och se till att den är ordentligt stängd. Det är normalt att kedjorna att ha en avslappnad passform, så länge de är tillräckligt hårt för att inte ramla av däcket. Upprepa denna process på varje däck.

Tips och varningar


 • Använd snökedjor endast vid körning på vägar som har en betydande mängd av snö och is. Använda kedjor direkt på asfalt kommer att hugga upp vägen och få den att försämras snabbt, och kedjorna slits ut snabbare.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter arm vindrutetorkare på en 2000 Jeep Grand Cherokee
  hur man kan få baklykta trådarna på 2009 subaru skogsbrukare
  hur du tar bort en RV för sig navkapsel
  hur du tar bort ett oljetråg från en 2001 aurora
  hur man byter tändstift på en 1992 Pontiac Grand Prix
  2003 Chevrolet påminner
  bil av däck tutorial
  hur man kan måla över rost
  olja specifikationer för en 2001 Mitsubishi hägring
  hur man byter bakre bromsarna på en 2006 Ford F-150